Nemáte Zápisník dobrodruha? O hodně přicházíte!

Nemáte Zápisník dobrodruha? O hodně přicházíte!
Sdílej
 
V Zápisníku dobrodruha se dozvíte vše o táborničení a přežívání v přírodě – divoké i zkrocené. Jestli ještě nemáte nové ABC speciál, podívejte se na video, kde vám šéfredaktor ábíčka ukáže, o co přicházíte.

 

Zápisník má sto stránek a na nich jsou desítky témat, návodů a tipů. Dozvíte se, jak stopovat zvířata, jak si zabalit batoh, k čemu je dobrý paracord, jak slanit skálu či vázat základní uzly.

Stranou nestojí ani nože a nejrůznější další nástroje správného zálesáka. Ten se musí také umět orientovat v přírodě, naučit se předvídat počasí (aby nezmokl) anebo poznat správně zvířata a stromy, na které narazí v našich lesích. A také, když se ocitne poblíž neštěstí, se musí umět správně zachovat. V Zápisníku je toho ale mnohem víc.

Video se připravuje ...

Představujeme ABC Speciál Zápisník dobrodruha • Zdroj: ABC

ABC speciál Zápisník dobrdoruha si můžeš pořídit tady.

Zápisník dobrodruha = šikovná knížečka

Zdá se vám, že se to nedá v jedné knížečce pořádně zpracovat? Tak to se pletete. Různá témata se naučíte s pomocí úkolů, které jsme vymysleli přímo na míru našim čtenářům – o to lépe si informace zapamatujete.

A když vás to už nebudete bavit, tak vás rozesměje modrý kocour Tukie, který jde celou zálesáckou odyseu s vámi. Jestli ještě váháte, podívejte se na video, na kterém šéfredaktor ábíčka Zdeněk a hlavní editor Pavel Zápisník představují.

ABC speciál Zápisník dobrdoruha si můžete pořídit tady.

Holka na palubě! Dobrodružství na vlnách

Holka na palubě! Dobrodružství na vlnách

Brdy na kole i pěšky: Výlety povoleny v divočině na dosah ruky

Brdy na kole i pěšky: Výlety povoleny v divočině na dosah ruky