Spider-Man se vrací: Znovu s Iron Manem

Spider-Man se vrací: Znovu s Iron Manem
Sdílej
 
Spider-Man se letos v létě dočká dalšího nového filmu s podtitulem Homecoming. Jeho děj se bude tentokrát odehrávat ve stejném světě, ve kterém se pohybují i Iron Man a Avengers. Podívejte se na první ukázku a tři nové plakáty. A zjistěte, o čem tohle blízké setkání bude.

 

 

Úkoly počkají. Ale město ne. A New York už vůbec. Jedno z největších velkoměst světa nečeká ani na svého ochránce, pro kterého má úplně jiné úkoly. Na druhou stranu jeden z prvních tří plakátů na nový film Spider-Man: Homecoming naznačuje, že to náš oblíbený pavoučí hrdina nebude mít tak těžké. Lehárko, pohodička, kvalitní sluchátka a muzika… prostě dobrodružný život superhrdiny ve světě, který chrání Avengers (všimněte si nejvyššího mrakodrapu s jejich ikonickým A).

Spider-Man: Plakáty, nová ukázka a blízké setkání s hrdinou filmu Homecoming •  Sony

Spider-Man znovu s Iron Manem                          

Jenže co když je všechno jinak? Nového Spider-Mana hraje Tom Holland a na ty dva filmy předtím (Amazing Spider-Man, Amazing Spider-Man 2) a tři další ještě dříve (Spider-Man, Spider-Man 2, Spider-Man 3) můžete skoro zapomenout. Tentokrát se naštěstí nebudeme ZASE dívat na to, jak mladý pavoučí muž získal svoje schopnosti, zemřel mu strýček a pavučina se mu přilepila na botu.

Film Spider-Man: Homecoming je o náctiletém superhrdinovi, který se snaží zvládat boj se zločinem dohromady se školní docházkou a první láskou. Ale hlavně se odehrává ve stejném filmovém světě, ve kterém existují už zmínění Avengers. Na Spider-Mana, který už se stihnul objevit v klíčovém střetu hodných proti hodným ve filmu Captain America: Občanská válka, tak čeká další setkání s Tonym Starkem alias Iron Manem.

Video se připravuje ...

Spider-Man Homecoming - oficiální trailer • Zdroj: Falcon

Blízké setkání se zloduchem

Co je horší, než hromada nesplněných úkolů? Vulture. Právě tento slavný komiksový záporák zatopí našemu novému Spider-Manovi. Vulture se ve filmu objeví poprvé a zahraje si ho Michael Keaton (jasně, neznáte ho, ale proslavil se rolí Batmana ve filmech Tima Burtona z let 1989 a 1992).

Už první ukázka napověděla, že by to mohla být náramně povedená zábava jako od Marvelu. Tohle studio se poprvé přímo podílí na filmu se Spider-Manem, který jinak patří k nejslavnějším hrdinům marvelovských komiksů.

Druhá ukázka jde ještě dál. Zažraní fanoušci po Občanské válce nadšeně chválili Spider-Manův "nový" kostým, protože se hodně podobá komiksové klasice. Kratinký sedmiminutový teaser odhaluje, že Spider-Manův kostým prošel upgradem.

 

Vidíte toho mechanického pavoučka, co se odlepil našemu hrdinovi a vzlétl jako nějaký miniaturní dron? To nebude jen tak na ozdobu. Na internetu už se objevil názor, že by to mohla být moderní verze slavného pavoučího stopovače. Jedno je jisté. Když ti radí Tony Stark, dostaneš nějaké nové hračky!

 

Kolik chybělo? Wolverine a Spider-Man se mohli potkat ve filmu!

Kolik chybělo? Wolverine a Spider-Man se mohli potkat ve filmu!

5 důsledků filmu Captain America: Občanská válka

5 důsledků filmu Captain America: Občanská válka

Nejočekávanější nové filmy roku 2017

Nejočekávanější nové filmy roku 2017

Ghost in the Shell: Kyberpunk místo Avengers

Ghost in the Shell: Kyberpunk místo Avengers

 

Články odjinud