Strážci galaxie Vol. 2: Co znamená 5 (!) bonusových scén v titulcích?

Strážci galaxie Vol. 2: Co znamená 5 (!) bonusových scén v titulcích?
Sdílej
 
Filmy od Marvelu jsou pověstné bonusovými scénami v závěrečných titulcích. Někdy se z nich dá odhadnout, na co se můžeme těšit příště. Víte, co si odnést z pěti scének na úplném konci Strážců galaxie Vol. 2? A viděli jste je vůbec všechny?

 

Strážci galaxie dali volume doprava a nacpali do závěrečných titulků 5 bonusových scén! Ne jednu, ne dvě, ne tři… prostě největší počet bonusových scén, které jsme dosud mohli vidět v jakémkoliv filmu od Marvelu (nebo jiného studia, které se snaží Marvel napodobit). Některé jsou tam jenom pro srandu králíkům a mývalům. Ale jiné hodně prozradí, nejen o budoucnosti Strážců galaxie. Ale pozor! Jestli jste ještě Strážce galaxie Vol. 2 neviděli, tohle vám může zkazit překvapení:

Kraglin: Přidá se ke Strážcům galaxie? •  Marvel

1)  Kraglinova malá nehoda

Kraglin, který pomohl zachránit galaxii, stojí na palubě lodi Strážců a hvízdá si. Trénuje s Yonduovým šípem. Moc mu to nejde a po několika pokusech omylem zasáhne Draxe.

Co to sakra znamená? Možná, že se Kraglin přidá ke Strážcům galaxie (stejně jako nová hrdinka Mantis). Více se dozvíme až za pár let v plánovaném pokračování Strážci galaxie Vol. 3.

2) Strážci galaxie: Původní edice

Původní komiksoví Strážci galaxie měli jinou sestavu, než jakou známe z filmů. V druhé bonusové scéně vidíme "staré Strážce" znovu pohromadě. Patří k nim Stakar neboli Starhawk (hraje ho Sylvester Stallone), Charlie-27, Martinex, Aleta Ogord, Kraglin a Mainframe (tu v původním znění namluvila Miley Cyrus).

Co to sakra znamená? Kevin Feige, šéf studia Marvel, prozradil, že "původní Strážci" by se mohli objevit v nějakém dalším filmu. Nejdříve by to bylo možné ve Strážcích galaxie Vol. 3.

Strážci galaxie mají nového úhlavního nepřítele •  Falcon

3) Budeme mu říkat Adam

Strážci mají nového úhlavního nepřítele. Naštvaná velitelka Suverénů ve třetí bonusové scéně představuje svůj nejnovější výtvor. Bude mu říkat Adam.

Co to sakra znamená? Adam Warlock patří k nejoblíbenějším komiksovým Strážcům galaxie. Předpokládáme, že ho dříve nebo později uvidíme. Nejlépe ve třetím dílu.

4) Groot roste

Strážci galaxie Vol. 2 se odehrávají jenom pár měsíců po prvním filmu. Groot je proto pořád prťavou větvičkou. Ve čtvrté bonusové scéně už se objevuje jako teenager v těžké pubertě.

Co to sakra znamená? Až se Strážci galaxie znovu vrátí ve filmu Avengers: Infinity War, Groot už bude odrostlejší. Možná dokonce dorostlý do původní velikosti.

Video se připravuje ...

Strážci Galaxie Vol. 2 • Zdroj: Falcon

5) Stan Lee je všude

Pátá bonusová scéna se vrací k dřívějšímu momentu ve filmu. Znovu sledujeme staršího astronauta, který mluví s několika vysokými postavami s velkými hlavami.

Co to sakra znamená? Astronautem je Stan Lee, který vymyslel většinu hrdinů od Marvelu (třeba Spider-Mana, Iron Mana, Avengers… ale Strážce galaxie ne). Stan Lee se mihnul ve všech marvelovských filmech. Tentokrát dokonce zmiňuje roli doručovatele, kterého si zahrál v Captain America: Občanská válka. Nepřímo tím potvrzuje oblíbenou teorii fanoušků, že pokaždé hraje toho samého muže.  

Strážci galaxie Vol. 3 v ohrožení

Strážci galaxie Vol. 3 v ohrožení

Zemřel Stan Lee: Génius Marvelu - video se všemi filmy

Zemřel Stan Lee: Génius Marvelu - video se všemi filmy

Strážci galaxie jsou zpět: Star-Lord zažije Star Wars

Strážci galaxie jsou zpět: Star-Lord zažije Star Wars

Skutečné vibranium Captaina Ameriky najdete na Slovensku

Skutečné vibranium Captaina Ameriky najdete na Slovensku

5 důsledků filmu Captain America: Občanská válka

5 důsledků filmu Captain America: Občanská válka

Klíčová slova:
marvel, film, Strážci galaxie
 

Články odjinud