Temná věž: Neustálá bitva mezi dobrem a zlem

Temná věž: Neustálá bitva mezi dobrem a zlem
Sdílej
 
V příběhu původně vytvořeném Stephenem Kingem se odehrává neustálá bitva mezi dobrem a zlem, na jejímž výsledku závisí osud několika světů.

 

Temná věž je cosi překrásného a mocného: Tak mocného, že vzájemně propojuje světy a drží vesmír v rovnováze. Skupina starověkých rytířů, známých také jako Pistolníci, dávno přísahala ochraňovat Temnou věž. Posledním z těchto ochranářů je Roland Deschain, vynikající střelec nyní poháněný především touhou po pomstě. Proti Rolandovi stojí jeho odvěký nepřítel Walter O’Dim, který touží Temnou věž zničit. Kdyby totiž byla věž zničena, vesmír by byl uvržen v chaos a temnota spolu s démony by nad ním převzala kontrolu.

Video se připravuje ...

Temná věž: Trailer (Full HD) • Zdroj: Falcon

Prapodivné sny o Temné věži

Příběh uvidíme především z pohledu čtrnáctiletého Jakea, který vede obyčejný život v New Yorku se svou matkou a nevlastním otcem. Všední dny mu ozvláštňují jeho bizarní sny, kterým není schopen porozumět a zpočátku věří, že je blázen. Jak ale příběh pokračuje, Jake zjišťuje, že bláznem rozhodně není: Pouze skutečně vidí záblesky jiného světa, do nějž díky následování vodítek ze svých snů najde cestu. Brzy se setká s Pistolníkem a děj ho následně vtáhne do boje za ochranu vesmíru!

Temná věž

Režie: Nikolaj Arcel

Hrají: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor

Premiéra: 24. srpna 2017

Valerian, Město tisíce planet a záchrana vesmíru

Valerian, Město tisíce planet a záchrana vesmíru

Spider-Man: Ve filmu poprvé od Marvelu

Spider-Man: Ve filmu poprvé od Marvelu

Já, padouch 3: Mimoni těšte se!

Já, padouch 3: Mimoni těšte se!

Klíčová slova:
film, Temná věž, Stephen King
 

Články odjinud