Kruanománie pokračuje

Kruanománie pokračuje
Sdílej
 
Staňte se spoluautory připraveného filmu a televizního seriálu Kruanova dobrodružství!

Mbuna •  Michal Kocián

Právě teď máte jedinečnou šanci rozhodnout, koho pozve filmový štáb na casting pro obsazení hlavních rolí v připravovaném televizním seriálu a filmu, který bude natočen na motivy legendární komiksové série Pod paprsky Zářícího s názvem Kruanova dobrodružství.

Úkol je jednoduchý: Které známé i méně známé české nebo slovenské herce byste chtěli obsadit do rolí Kruana a jeho družky Tily?

Máte ovšem možnost navrhnout i neherce, třeba své starší sourozence, známé a příbuzné, možná i učitele nebo sousedy z domu.

Jak svůj návrh podáte?

U známých osobností stačí napsat jméno navrhované osobnosti a připsat alespoň malé doporučení. Pokud navrhujete někoho z neherců, musíte uvést jeho věk, jméno, adresu, povolání a připojíte aspoň jednu jeho kvalitní fotografii! Nezapomeňte, že dotyčný o tomto vašem kroku musí vědět!!! Na korespondenčním lístku uveďte své jméno, věk a adresu včetně PSČ. Návrhy posílejte do 16. února 2010 na adresu:

 

Actor´s Runway Agency, Mánesova 37, 120 00 Praha 2 a označte heslem: Casting na Kruana! Neposílejte na adresu redakce ABC!

Ze všech návrhů bude vylosováno 10 čtenářů, kteří budou pozváni na zhlédnutí průběhu castingu, který začne na přelomu března a dubna.

 

Články odjinud