Hry v novém ABC: Sherlock Holmes a Mirror's Edge Catalyst

Hry v novém ABC: Sherlock Holmes a Mirror's Edge Catalyst
Sdílej
 
V novém ABC 12 recenzujeme herní novinky Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter a Mirror’s Edge Catalyst.

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

Před dvěma lety jsme recenzovali herní dobrodružství Sherlocka Holmese s podtitulem Crimes & Punishments. Dostalo od nás vysoké hodnocení. Proto jsme se těšili na pokračování, které právě vychází. Udělalo nám velkou radost!

Příběh je tajemný jako hrad v Karpatech. Nebudeme z něj prozrazovat detaily, abyste nepřišli o případné překvapení. Důležité je, že vás čeká několik dějových linek a pár pořádně zamotaných případů. Na rozdíl od minulého dílu se budete pohybovat ve více otevřeném světě. V ulicích viktoriánského Londýna nahlédnete do života obyčejných lidí – od vysoké šlechty až po ty nejchudší obyvatele. Právě mezi nimi budete hledat stopy vedoucí k vyřešení záhadných detektivních případů.

Platformy – PC, Xbox One, PS4,

sherlockholmes-games.com

Mirror's Edge Catalyst

Původní hra Mirror’s Edge vyšla před osmi lety. Hráči byli nadšení a recenze také nedopadaly špatně. Prodeje však byly nižší, než domácí studio EA Dice předpokládalo. Nikdo se proto nehrnul do pokračování. Někteří hráči ho sice chtěli, ale nezdálo se, že je někdo slyší. Až donedávna. Před třemi lety se tvůrci rozhodli Mirror’s Edge oprášit a přinést nám moderní verzi.

Opět se stáváte mrštnou hrdinkou Faith, která je součástí skupiny Runners (Běžci). Žijí ve městě Glass, kterému tvrdou rukou vládne zlá korporace. Právě Běžci bojují všemi silami proti útlaku. Ukrývají se na střechách věžáků a pohybují se mezi nimi speciálním způsobem. Řeč je samozřejmě o parkouru – tedy aktivitě, při které se město stává vaší sportovní překážkovou dráhou. Pohyb a rychlost jsou pilířem hry.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

www.mirrorsedge.com

ABC 12: Více o obou hrách v novém čísle

Warhammer je totální válka s elfy, trpaslíky a orky

Warhammer je totální válka s elfy, trpaslíky a orky

Novinka zdarma: Hraj Legends of Honor

Novinka zdarma: Hraj Legends of Honor

 

Články odjinud