Worms W.M.D.: Červi do útoku!

Worms W.M.D.: Červi do útoku!
Sdílej
 
Série Worms je s námi už 21 let. Nyní přichází Worms W.M.D. Nechtějte po nás vysvětlit, co ta divná zkratka znamená. V novém ABC 17 rozebíráme červíky i hru Last Will.

Červi, do útoku! 

Worms W.M.D.

Partu růžových a notně ozbrojených červů musí znát snad každý. Vždyť série Worms je s námi už 21 let. V každé z 23 vydaných titulů jde o jedno a to samé: Proti sobě stojí minimálně dva týmy červů. Jejich cílem je zlikvidovat všechny nepřátele dřív, než o ni to samé udělají vašim žížalám. Poslední červ na bojišti vyhrává. Jednoduchý princip, který byl vždy velmi zábavný, především při hraní ve více lidech.

Nyní přichází Worms W.M.D. Nechtějte po nás vysvětlit, co ta divná zkratka znamená. Zdá se totiž, že to neví ani samotní tvůrci ze studia Team17. Neustále totiž uvádí něco jiného.

PlatformaPC, PlayStation 4, Xbox ONE

team17.com/games/worms-wmd

Potrénujte mozek! 

Last Will

Pokud máte rádi hádanky, Last Will je právě pro vás. Funguje na podobném principu jako úniková hra. Místo toho, abyste se ale snažili odněkud utéct, musíte naopak proniknout dovnitř. Příběh je prostý. Váš praštěný dědeček zemřel a nechal po sobě podivnou závěť. V ní vám odkáže svůj dům i celé pohádkové bohatství, ale jen pod podmínkou, že dokážete, že jste dostatečně chytří a dostanete se až do nitra jeho domu.

Platforma – PC

lastwill.gg

Více o těchto hrách se dočtete v ABC 17

Hrajte na hry.abicko.cz

Více o gamesách najdete tady

 

Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 17 s Pokémonem

Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 17 s Pokémonem

Vesmír, roboti a piráti! Dinosauří roboti – je něco víc?!

Vesmír, roboti a piráti! Dinosauří roboti – je něco víc?!

 

Články odjinud