The International 2016: Největší turnaj v Dota 2

The International 2016: Největší turnaj v Dota 2
Sdílej
 
Šestý ročník patrně největšího turnaje v MOBA titulu Dota 2 se odehraje již tento týden v americkém Seattlu. Celkem šestnáct týmů, kteří prošli sýtem kvalifikací, se zde utká o těžko uvěřitelných téměř 466 milionů Kč.

The International 2016 začíná

Po akcích DreamHack ZOWIE Open Valencia 2016 a IEM Season XI Shanghai začíná největší turnaj v Dotě 2 organizovaný samotným Valve. Startuje již ve středu 3. srpna. Do pátku se týmy budou ve dvou skupinách po osmi systémem „každý s každým“ rozřazovat do horní a spodní tabulky. Ta se stane výchozí pro hlavní část, která začne po víkendu v pondělí, 8. srpna.

Zde tedy bude nasazen systém „double elimination“ přičemž všechny zápasy budou hrány jako „Best of 3“. Výjimku zde tvoří první souboj spodní tabulky, jenž bude pouze „Best of 1“ a naopak finále proběhne ve formátu „Best of 5“.

Dota 2: Ti nejlepší z nejlepších

Těšit se zde můžete na absolutní špičku Dota 2 progamingové scény. Mezi týmy naleznete napříkald loňského výherce Evil Geniuses, dále nebude chybět NaVi, Fnatic či Team Liquid. Jak už jsme zmínili, podělí se o částku atakující 466 milionů Kč, přičemž vítěz odejde s více než dvěma sty miliony, avšak i od třináctého do šestnáctého místa budou týmy odměněni solidními 2,3 miliony Kč.

Loňské finále The International: Evil Geniuses vs. CDEC Gaming

Rozsáhlý tým ve studiu

Chybět pochopitelně nebude ani profesionální studio, přičemž hlavním moderátorem bude legendární host Paul „ReDeYe“ Chaloner, se kterým jsme se setkali i nedávno na Dreamhack ZOWIE Valencia 2016, kde pro změnu moderoval Starcraft II.

Tým dále bude obsahovat celkem dvanáct špičkových moderátorů, osm analytiků a další. Rusky mluvící jedinci se mohou také těšit na profesionální moderaci ve svém jazyce, kde hlavním komentátorem bude Ivan „Faker“ Demkin.

E-sport: Proč chcete sledovat profi svět videoher

E-sport: Proč chcete sledovat profi svět videoher

Kde sledovat e-sportovní klání

Pro sledování bude připraven stream přímo na oficiálních stránkách eventu, kde zároveň naleznete i podrobnější informace o cenách, aktuální tabulku a mnoho dalších informací.

 

Tento článek vám přinesla e-sport platforma ESGA.GG. Místo, kde můžete v turnajích porovnat své schopnosti proti ostatním. Místo, kde se potkáte s novými kamarády i špičkovými hráči z celého světa. Ponořte se do zápasů ve hrách Hearthstone a League of Legends, brzy doplněných o další klíčové tituly. Těšíme se na vás!

Více o videohrách najdete tady

Hrajte na hry.abicko.cz

Co je MOBA? Multiplayer online

Co je MOBA? Multiplayer online

Vesmír, roboti a piráti! Dinosauří roboti – je něco víc?!

Vesmír, roboti a piráti! Dinosauří roboti – je něco víc?!

 

Články odjinud