ReCore a Forza Horizon 3: Nové hry

ReCore a Forza Horizon 3: Nové hry
Sdílej
 
Chtěli byste robotického pejska? Mohla by se vám líbit nová hra ReCore. A právě vychází třetí díl závodní série Forza Horizon. Proč by vás to mělo zajímat? Kvůli novinkám!

ReCore

Chtěli byste robotického pejska? Mohla by se vám líbit nová hra ReCore. Příběh vypráví o neohrožené Joule Adams, která se spolu s dalšími lidmi vydala kolonizovat neobydlenou planetu jménem Far Eden. Při přesunu na místo se ovšem něco pokazilo a Joule zůstala uvězněna v umělém spánku po několik století. Když se probrala, místo rozjařené a vyspělé kolonie kolem ní byla jen nehostinná poušť obydlená zlými roboty. Stroje, které si s sebou přivezli noví osadníci, se vzbouřily proti lidem a ovládly planetu.

Joule musí bojovat o přežití. Naštěstí na to ale nebude sama: Pomáhá jí hodné robotické psisko Mack, velký urostlý robot Duncan a trochu neurotický, ale extrémně šikovný Seth.

Platformy – PC, Xbox One

recoregame.com

Forza Horizon 3

Právě vychází třetí díl závodní série Forza Horizon. Proč by vás to mělo zajímat? Kvůli novinkám! Tak za prvé - konečně se závody podívají nejen na konzole Xbox, ale i na naše počítače. Další velkou změnou je prostředí. V minulém díle jsme se proháněli na hranicích Francie a Itálie, tentokrát se mrkneme až do Austrálie.

Volba je to zajímavá, není příliš her, které by nám umožnily brázdit zdejší krajinu. Jestli protáčíte panenky a říkáte si, že Austrálie je nudně oranžová, jste na omylu. Má řadu zajímavých míst – od prosluněných pláží přes pouště až po divoké džungle. Rozloha mapy se oproti druhému dílu dokonce zdvojnásobila – na objevování toho bude dost.

Platformy – PC, Xbox One

xbox.com/cs-CZ/games/forza-horizon-3

Více o obou zjistíte v ABC 20

Hraj na hry.abicko.cz

Abzu: Na dvě hodiny zadržený dech

Abzu: Na dvě hodiny zadržený dech

LawBreakers: Akční online střílečka popírá zákony gravitace

LawBreakers: Akční online střílečka popírá zákony gravitace

 

Články odjinud