Recenze na našlapaný World of Warcraft: Legion

Recenze na našlapaný World of Warcraft: Legion
Sdílej
 
World of Warcraft letos slaví dvanácté narozeniny. Ve hře už sice není tolik lidí jako v době její největší slávy, ale to neznamená, že by autoři zlomili hůl nad novým obsahem. Koncem prázdnin vyšel už šestý dodatek s názvem Legion, který přinesl řadu změn. Více se dozvíte v ábičkovské recenzi.

Warcraft má novou oblast

Pro všechny hráče World of Warcraft: Legion je nejdůležitější nová ostrovní oblast Broken Isles. Chtěli byste se vrhnout do prozkoumávání ostrovů? Má to háček. Začíná na nich řádit obávaná Plamenná legie. Jde o partu démonů, kterým se už několikrát málem povedlo zničit celý svět. Podle všeho se drží hesla "Nikdy to nevzdávej" a jsou zpět větší, hrozivější a naštvanější.

Demon Hunter: Vyplatí se to!

Nepřátelé a lokace jsou tedy jasné, co tu máme dál? Tak například nové povolání Demon Hunter, tedy lovec démonů. Vybrat si ho ale nebude jen tak. Jde o hrdinskou třídu, což znamená, že budete muset splnit různé podmínky. Například musíte být elf – buď noční, nebo krvavý. Dále je třeba mít postavu alespoň na 70. úrovni a vyhovět řadě dalších podmínek. Ale vyplatí se to. Jako Demon Hunter začínáte už na 98. úrovni, máte speciální jezdecké zvířátko a možnost unikátních specializací.

Video se připravuje ...

World of Warcraft Legion Cinematic Trailer • Zdroj: archiv distributora

Legion vypadá našlapaně

Pokud by vás povolání nezaujalo, je tu spousta dalšího: Nové zbraně, úkoly a hlavní nepřátelé, proti kterým se musíte spojit s přáteli. Samozřejmě se dozvíte i něco z příběhu a také dojde ke změnám v rámci soubojů hráče proti hráči.  

Legion vypadá našlapaně. Jestli jste po zhlédnutí filmu Warcraft: První střet uvažovali, co si zahrát, možná že jste právě našli.

PlatformaPC

eu.battle.net/wow/en/legion

Hraj na hry.abicko.cz

Fenomén Warcraft: Nekonečný svět fantazie

Fenomén Warcraft: Nekonečný svět fantazie

Viděli jsme Warcrafta! Ať žije Horda i Aliance!

Viděli jsme Warcrafta! Ať žije Horda i Aliance!


 

Články odjinud