Gamesy v ABC 19/2017: Destiny 2 a Ark: Survival Evolved

Gamesy v ABC 19/2017: Destiny 2 a Ark: Survival Evolved
Sdílej
 
V ABC 19/2017 píšeme o gamesách Destiny 2 a Ark: Survival Evolved. Nemůžeš se dočkat? Mrkni sem!

Ark: Survival Evolved

Ve světě prastarých obrů

O Ark: Survival Evolved jste možná slyšeli, hru jste si mohli zahrát ještě před oficiálním vydáním už v roce 2015. Nyní autoři konečně dali celému projektu zelenou a oficiálně ho vydali. Pokud vás nějakým záhadným způsobem šílenost s dinosaury minula, máte skvělou příležitost se do Arku pustit.

O co jde? Představte si, že se probudíte na pláži a nemáte vůbec nic. Dokonce ani oblečení! Je vám zima, máte hlad a kolem běhají nejrůznější druhy dinosaurů. Od těch přátelských, až po ty nebezpečné. Váš cíl je jasný. Postupně musíte získat dostatečné vybavení a obživu.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

playark.com

Destiny 2

Nové planety čekají!

První Destiny vyšlo před třemi roky. Úplně každému tahle střílečka nesedla, přesto si získala solidní základnu fanoušků, kteří na Destiny nedají dopustit. Když tvůrci letos oznámili pokračování, hráči byli nadšením bez sebe. Aby taky ne – příběh začíná dramaticky.

Záporák jménem Dominus Ghaul zaútočí na hrdiny z prvního dílu a výsledek je naprosto tragický. Všichni strážci přijdou o své schopnosti a vy musíte začít nanovo s čistým štítem. Skvělá příležitost získat něco nového pro vaši postavu – ať už jste předchozí díl hráli nebo ne. Samotná hratelnost je podobná předchozímu dílu. Destiny kombinuje klasickou střílečku s prvky RPG, což znamená, že musíte svou postavu postupně vylepšovat. Jen pozor! Hra není pro vlky samotáře.

Platformy – PC, PS4

destinythegame.com

Více o obou hrách v ABC 19/2017

Hraj hry.abicko.cz

Pokémon GO festival se nepovedl

Pokémon GO festival se nepovedl

Strážci galaxie na vašem mobilu

Strážci galaxie na vašem mobilu

Ovládněte hry! Vybíráme herní gamepad

Ovládněte hry! Vybíráme herní gamepad

 

Články odjinud