Pro Evolution Soccer 2018: Kdo je lepší v kopané?

Pro Evolution Soccer 2018: Kdo je lepší v kopané?
Sdílej
 
Každý rok tradičně vychází dvě fotbalové hry, které se perou o to, kdo bude lepší. A stejně pravidelně první na řadu přichází Pro Evolution Soccer, známé pod zkratkou PES. Přečtěte si naši recenzi.

 

Jaké novinky nám hra Pro Evolution Soccer 2018 přináší letos? Tvůrci slibují mnohem lepší ovládání míče, které se více blíží realitě. Můžete balon lépe chránit, ale také kontrolovat jeho pohyb. Nově se totiž do hry nezapojují jenom nohy, ale i jiné části těla. Blíže skutečnosti je také celá podoba hry. Tvůrci vyrazili do světa a bedlivě zaznamenávali, jak vypadají stadiony – ať už v noci, nebo ve dne. Získali na 20 tisíc různých dat, která přenesli do hry, takže se můžete těšit na detailní zpracování.

To samé platí i o pohybech hráčů. Konami – studio, které za hrou stojí – nahrálo stovky záznamů hráčů, ať už šlo o jejich způsob běhu, chůze, nebo třeba i obyčejného stání. Neopomenuli ani na takové detaily, jako je délka kraťasů nebo jednotlivá tetování skutečných hráčů.

Pro Evolution Soccer 17: Já bych do toho kopl... •  archiv distributora

Fotbal s kamarádem? Proti sobě!

V samotném hraní v zásadě zůstává vše při starém až na pár novinek. Jednou z nich je možnost co-op hraní. S kamarádem si fotbalový zápas zahrajete nejenom proti sobě: Můžete také spolupracovat a dohromady hrát proti někomu jinému! Mezi novinkami nechybí ani vylepšený mód, v němž si vyzkoušíte roli fotbalového managera, možnost rovnou zápasit v rámci e-sportových zápasů nebo plnit úkoly během kariérního módu. 

Pro Evolution Soccer 2018 je našlapaná hra! Jak dopadne FIFA, to si musíme počkat, ale je jasné, že i letošní souboj bude na nože!

Platformy – PC, Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4

pesleague.com

Game On: Výstava herní historie v Praze

Game On: Výstava herní historie v Praze

Kapitánem ve Star Treku na vlastní oči

Kapitánem ve Star Treku na vlastní oči

Strážci galaxie na vašem mobilu

Strážci galaxie na vašem mobilu

 

Články odjinud