Chceš vyhrát svůj vysněný herní koutek?

Chceš vyhrát svůj vysněný herní koutek?
Sdílej
 
Tohle vybavení ti budou spolužáci závidět, až se jim budou uši červenat! Dopřejte svému hernímu doupěti pořádný upgrade.  

V letošní Vánoční soutěži na eshopu Xzone.cz  se hraje o herní vybavení v hodnotě čtvrt miliónu korun. Představ si hraní na monstrózní Sony telce s úhlopříčkou 189 cm a samozřejmě nejvyšším 4K rozlišením. O perfektní zvuk se postará domácí kino nebo sluchátka s prostorovým zvukem.

Foto:  Xzone.cz

Při hraní na PS4 Pro si budeš hovět v super pohodlném oficiálním PlayStation křesle. Nebo jsi spíš fanoušci závodění? Tak to se ti bude hodit epesní Playseat, což je sedačka ve tvaru kokpitu formule 1, kde si zajezdíš se špičkovým volantem T-GT. A tím ceny stále nekončí...

Foto:  Xzone.cz

Co pro výhru musíš udělat? Stačí koupit jednu hru ze seznamu, kde najdete spoustu letošních pecek, jako Wolfenstein II: The New Colossus, Middle-Earth: Shadow of War, LEGO Marvel Super Heroes 2, LEGO Ninjago a další. Spousta z nich je teď ve slevě, takže i ušetříš.

Pak už si stačí jen držet palce při slosování. Platí zde také jednoduché pravidlo - čím více her koupíš, tím větší šanci na výhru máš.

Ke každému nákupu ještě navíc získáš dárek. Krásný herní adventní kalendář, který nikde jinde neseženete. A kdo by nechtěl loupat čokoládu u podřimujícího robopsa u krbu :)

Omrkni, co všechno najdeš v herním koutku a zapoj se do soutěže!

 

Články odjinud