Lego Marvel Super Heroes 2: LEGO kostky navštívily komiks - podruhé!

Lego Marvel Super Heroes 2: LEGO kostky navštívily komiks - podruhé!
Sdílej
 
LEGO má rád každý. A komiksový svět Marvelu taky. Když se spojí dohromady, je jasné, že to musí být zaručená zábava. Lego Marvel Super Heroes byl jednou z nejlépe prodávaných LEGO her v historii. Je tak více než logické, že jsme se dočkali druhého dílu. 

 

O co jde tentokrát? Čtyři roky po událostech jedničky Lego Marvel Super Heroes putuje Kang Dobyvatel různými časovými liniemi a paralelními vesmíry. Jak už jeho jméno napovídá, dobývá města a spojuje je do jednoho obrovského útvaru jménem Chronopolis. Všichni klasičtí hrdinové jsou nuceni spolupracovat, aby Kanga (jehož plán není o nic menší než dobýt celý vesmír) porazili.

Lego Marvel Super Heroes 2 vypadá náramně

Stejně jako minule budete moci střídat nejrůznější hrdiny, z nichž každý bude mít jiné schopnosti. Spider-Man skáče pomocí svých sítí, Star-Lord ze Strážců galaxie lítá pomocí jet-packu a Black Panther umí zasadit pořádnou ránu svými drápy.

Lego Marvel Super Heroes 2: Pokračování jedné z nejlépe prodávaných LEGO her v historii •  archiv distributora

Protože Kang chodí i do jiných koutů realit, můžete hrát například za kovbojskou verzi Kapitána Ameriky nebo třeba Hulka gladiátora. Podobně jako v prvním díle musíte bojovat s nepřáteli a plnit hádanky. Nově tvůrci do hry přidali multiplayer až pro čtyři hráče. Společně si to v aréně můžete rozdat se svými kamarády.   

Lego Marvel Super Heroes 2 vypadá náramně. Tvůrci slibují pořádnou dávku zábavy. Jestli si nevymýšlí, tak máme nejspíš další LEGO pecku, která snadno strčí do kapsy předchozí díl.

Platformy – PC, Xbox One, PS4, Switch

marvel.com/games/182/lego_marvel_super_heroes_2

Strážci galaxie na vašem mobilu

Strážci galaxie na vašem mobilu

Lego filmařina: Dejte kostičkám život!

Lego filmařina: Dejte kostičkám život!

ABC VERDIKT: Star Wars Battlefront II

ABC VERDIKT: Star Wars Battlefront II

 

Články odjinud