YouTubeMag: Děs a hrůza!

YouTubeMag: Děs a hrůza!
Sdílej
 
Co si takhle vyvolat pár duchů? V převleku za nějaké ty děsivé příšery z televizních seriálů? Nebo zvolíte raději převlek za některého z českých youtuberů? Ať už budete zkoušet cokoliv, youtubový výběr z posledního týdne naznačuje, že by to nemusel být ten nejlepší nápad.

 

Jediná nevýhoda Halloweenu vězí v tom, že se tenhle svátek všech nemrtvých pazrůd nekoná každý den v roce. Nebo alespoň každý lichý čtvrtek. Převléct se za lichožrouta Dederona nebo příšernou chodící ruku z Addamsovy rodiny sice máte možnost kterýkoliv den v roce, ale bez postihu se to obejde právě jen na Halloweena (pokud tedy nepreferujete trávit školní odpoledne ve svěrací kazajce). 

Strašidelná škola

Přesto to máte na Helloween pořád jednodušší než vaše učitelky, ředitelé, školníci a školní inspektoři; brutální vhled do předhalloweenského dramatu ve sborovně střední školy nabízí youtuber Kovy ve zbrusu novém videoklipu, díky němuž začínám pochybovat, zda je Kovy skutečně jen jeden člověk… nebo je to ve skutečnosti dokonale organizovaná sourozenecká skupina o několika bratrech a mnoha a mnoha sestrách.

Děs a hrůza s Krvavou Mary

Halloween ale není jen samá bžunda a školní inspekce. Jsou to taky duchové. A Dušičky. A strašidelné historky. Své vyprávění u svíčky o setkání s nadpřirozenými silami se rozhodla se svými odběrateli sdílet youtuberka Gabrielle Clement - a sakryš, že je to pěkně děsivá historka! Zaručuji vám, že vás bude mrazit, až budete poslouchat její příběh o tom, jak se s pár kamarády kdysi pokusila vyvolávat ze záhrobí Krvavou Mary… a jak během toho její kamarádce začala téct z nosu krev… a zorničky se jí rozevřely jak dva tunely do pekla! Brrr! A to jsem chtěl zrovna dneska večer vyvolávat kyberdémona z Dooma. Jak tak poslouchám Gabrielle Clement, asi se na to vykašlu. Mnohem bezpečnější bude vyvolávat zesnulé příšerky, které Nakashi nedávno pobil v závěru svého videa z Killing Roomu plácačkou na mouchy

A mimochodem… jak tady vzniklo to podezření, že Kovy je ve skutečnosti několik různých lidí... stejné podezření je ještě mnohem, mnohem silnější u NejFejka. Nejen díky tomu šátku.

Ocenění za haluz

A teď už k našim každoročním cenám pro nejstupidnější halloweenský kostým ve vesmíru, jejichž udílení jsme si právě vymysleli a je velmi pravděpodobné, že je do příštího roku zase zapomeneme. 

Každopádně - dnes tuto cenu získává chlapík, který pojal ten skvělý nápad převléct se za nejoblíbenější hračku svého psíka v životní velikosti. Má to jen jedinou vadu na kráse: psi do svých oblíbených hraček koušou.

A když jsme u udílení cen, udělme také jednu cenu za nejlepší verzi budoucnosti pro tento okamžik - jejíž vítězství si plným právem zaslouží vítězové i poražení každoroční soutěže ve vyřezávání halloweenských dýní, která má přece jen o něco delší tradici než naše ceny o nejstupidnější halloweenský kostým ve vesmíru a koná se v laboratořích NASA.

No vážně, už jste někdy viděli rotující robotické dýně s laserovými paprsky?

 

Ať se rozhodnete krátit si dlouhou chvíli v nadcházejících podzimních šerých podvečerech u mihotajících se plamenů nad kahany čímkoliv, rozhodně nevyvolávejte ze záhrobí duchy youtuberů, kteří své kanály zrušili pro nedostatek zájmu. Nechte je odpočívat v pokoji - jinak vás budou strašit ve vašich odběrech!

Youtubemag: Novinky ze světa youtuberů

YouTubeMag: Wolverine nasekal youtubery na plátky

YouTubeMag: Wolverine nasekal youtubery na plátky

YouTubeMag: Nejezte jednorožce!

YouTubeMag: Nejezte jednorožce!

YouTubeMag: Youtubeři jsou totálně na nervy

YouTubeMag: Youtubeři jsou totálně na nervy

YouTubeMag: Teri Blitzen začíná hrát fér

YouTubeMag: Teri Blitzen začíná hrát fér

YouTubeMag: Zrcadlo, který youtuber je nejkrásnější?

YouTubeMag: Zrcadlo, který youtuber je nejkrásnější?

 

Články odjinud