YouTubeMag: Youtubeři mrznou, až monitory praští!

YouTubeMag: Youtubeři mrznou, až monitory praští!
Sdílej
 
Příprava na Vánoce je v plném proudu. Jak se na nejmrazivější část roku chystají mistři Youtubu?

 

Za okny to začíná podezřele vypadat, jako by se blížila zima. A všichni jistě víte, co to znamená, když se zima blíží. Ano – blíží se sníh, mráz a bílí chodci z Hry o trůny. Je tedy na pováženou, že se teď všichni můžou strhnout, aby blížící se zimě přichystali co nejgrandióznější přivítání v podobě stromečků, dárečků, ozdobiček... aha, co říkáte? Že se neblíží zima, ale Vánoce? No, tak v tom případě je to asi v pořádku. Asi bych neměl tolik číst Píseň ledu a ohně. Každopádně...

Misha zpívá

"Krismes tajm is hýr," zpívá Misha, takže je nejvyšší čas se připravit na pořádnou nálož youtubových videí o tom, kdo co dostal pod stromeček od Ježíška. A protože má Ježíšek v oblibě nové technologie, už nyní je načase se těšit na kupu záběrů toho, jak se youtubeři přerážejí na vánočních hoverboardech, narážejí do zdi s brýlemi pro virtuální realitu a na hlavu jim padají drony.

To všechno je ale teprve před námi. Teď se podíváme, jak se youtubeři na Vánoce chystají. Fallenka s manekýnem Denisem se při té příležitosti pustili ke vzpomínání na youtuberské začátky nad svými starými videi – a je to celkem sranda. Každý nějak začínal.

 

Carrie Kirsten oslavila blížící se Vánoce vánočními otázkami a odpověďmi, kde se dozvíte například tak zásadní informace, že se ráda dívá na pohádky. A Cup of Style se pustila do výroby vánočních dekorací!

 

A nyní zprávy o počasí: mrzne. Viz Blazerův záznam z jeho zimní pražské procházky:

 

Anna Sulc zveřejnila video ze svého epického zápasu s předvánočními problémy a na místě je obava, že pokud se jí bude takhle "dařit" celý vánoční čas, bylo by pro ni lepší, aby se někam schovala a nevycházela z domu. Teri Blitzen ja na Vánoce připravena přece jen o něco lépe – soudě dle jejího aktuálního videa bude mít o Vánocích nejen co na sebe, ale dokonce i co jíst. Nejlepší nápad na to, jak strávit předvánoční čas opravdu předvánočně, ale nabízí Weef:

 

Moma Horňáková zatím vyrábí dárečky a radí, jak se vyhnout masakru v nákupních centrech – tím, že si vánoční dárečky prostě vyrobíte sami. Moma má moc pěkné nápady na to, jak vytvořit svébytný vánoční hrneček, skleničku nebo mýdlo! To je fajn, vyrobit si vlastní mýdlo. Člověk se alespoň jednou za rok umeje:

 

Veselé pojednání o tom, jak se trávily Vánoce dříve a jak se tráví nyní, připravila pro odběratele svého kanálu LucyPug. Nejdůležitější video ale najdete u Lassieho, který vás nenaučí nic lepšího než jak postavit sněhuláka... a také jak ho sestřelit bambitkou ze střechy!

 

Pokud by to nestačilo, najdete v jeho videu i odpověď na to, jak se Santa Clausem trefit kopačák do brány. Takže na Vánoce jsme celkem READY, co říkáte? Uvidíme, co se bude dít teď!

Youtubemag: Novinky ze světa youtuberů

YouTubeMag: Youtubeři obědvají žrádlo pro psy

YouTubeMag: Youtubeři obědvají žrádlo pro psy

YouTubeMag: Když se auťák čelně srazí s velrybou

YouTubeMag: Když se auťák čelně srazí s velrybou

Kam vyrazit na výlet o Vánocích?

Kam vyrazit na výlet o Vánocích?

YouTubeMag: iPhone 7 vs. nejsilnější kyselina světa – 1:0

YouTubeMag: iPhone 7 vs. nejsilnější kyselina světa – 1:0

YouTubeMag: Youtubeři jsou totálně na nervy

YouTubeMag: Youtubeři jsou totálně na nervy

 

Články odjinud