YouTubeMag: Českým youtuberům teče do bot

YouTubeMag: Českým youtuberům teče do bot
Sdílej
 
Nejslavnějším českým youtuberům teče do bot a pak jim to tam zamrzá. Ještě že máme střešní katastrofu, které dokáže česká youtubová videa vystřelit až do Ameriky!

 

Nejdříve tedy důležité zprávy zpoza humen, na něž nedočkavě čekáte od doby, co tu byla naposledy řeč o youtuberovi Crafákovi a jeho Farming Simulatoru 2017. Zprávy jsou dobré: tvrdá dřina se Crafákovi vyplatila, trávu má posekanou, pole je čerstvě sklizeno, jeho kombajn přetéká úrodou a vrchovatý je i valník jeho věrného traktoru. Jen mu, proboha, nikdo neříkejte, že je to všechno jenom jako a jediný bochník chleba, který si z toho všeho bude most upéct, si bude moct upéct tak maximálně v Minecraftu. A nebo jo, řekněte mu to. Všechno je to jenom jako, Crafáku. Jenom jako!

Čeští profi youtubeři bouchají reklamu 

Jinak tedy (respektive kromě toho i) celý český Youtube působí v posledním týdnu tak nějak dýchavičně; je jako starý křeček, který se vám v kleci pořád ještě motá v takovém tom neustále se otáčejícím válečku, ale nejeví už pražádné znaky toho, že by ho to ještě alespoň trochu bavilo. Čeští vysokoprofiloví youtubeři mají v posledních pár týdnech buďto mozky promrzlé na kámen, nebo už ve svých klipech z valné většiny řeší jen to, aby měla přes 10 minut a oni do nich mohli nabouchat co nejvíc reklamy. Pokud jsme dnes u připomínání a Crafákovi sdělujeme hrozivou pravdu, že celé jeho pole je ve skutečnosti virtuální, nebylo by od věci připomenout youtuberům, že úžasné věci mohou lidé dělat i zadarmo. Jde jen o to je vymyslet.

Jenže Stejk vykládá 20 faktů o Pirátech z Karibiku 2, které si můžete vygooglit, A Cup of Style přináší zásadní odhalení o tom, že když je venku zima, není úplně nejlepší nápad vyrazit si tam plácat sněhuláka v trenkách a Datel s Matějem vykládají, co koho kdy a proč sežralo v které zoologické zahradě.

 

No nic, jdu si do lesa ulovit nějaké zvíře k obědu a vy zkuste zatím uhodnout, které české video na Youtube se v uplynulém týdnu probilo až do absolutní špičky nejsledovanějších videoklipů ve Spojených státech Amerických. Byl to Stejk? Ne! Byla to Teri Blitzen? Ne! Byl to (dosaď jméno)? Ne! Byl to pád střechy sportovní haly při florbalovém utkání v mrznoucí České Třebové.

Ano, takhle zle jsou na tom právě v tuto chvíli čeští youtubeři. Trumfne je i padající střecha.

Youtubový hit za všechny sněhové vločky

Nutno dodat, že do nejsledovanějších videoklipů v Americe to dotáhne kde co. Stačilo například, aby v Oregonu napadlo trochu sněhu, vyválel se tam v něm lední medvěd, tuleni, sloníci a dalších pár hyperroztomilých zvířátek, která působí roztomile do chvíle, kdy vám urvou hlavu a ruce a nohy od těla, a hned z toho byl youtubový hit za všechny sněhové vločky.

Sníh napadl i u tohohle maníka, který vzal boby, kocoura si posadil za ucho a rázem z něj byl nejsledovanější člověk v Americe s jedním a tři čtvrtě milionu zhlédnutím.

Ještě že máme padající střechy.

 

Elektrický úhoř: Živá baterie z Jižní Ameriky

Elektrický úhoř: Živá baterie z Jižní Ameriky

Podivuhodná místa: Ostrov plný koček

Podivuhodná místa: Ostrov plný koček

Rotunda svatého Václava: Příběhy z počátků českého státu

Rotunda svatého Václava: Příběhy z počátků českého státu

YouTubeMag: 100 věcí, které stihne youtuber za rok

YouTubeMag: 100 věcí, které stihne youtuber za rok

 

Články odjinud