YouTubeMag: Koulovačka s motorkou na sjezdovce!

YouTubeMag: Koulovačka s motorkou na sjezdovce!
Sdílej
 
Zima, to je bobování, sáňkování a hrozitánské sněhové bitvy ledovými koulemi (nejlépe s dronem).

 

Přijdou vám na YouTube zajímavější videa, která mají stovky tisíc zhlédnutí, nebo ta, která mají miliony? Ať je vaše odpověď jakákoliv, možná vás překvapí, že nejzajímavější videa jsou ve skutečnosti ta, která vidělo přesně NULA lidí.

Jak najít nuláky

Máte problém takové klipy najít? To je logické; kdyby je hned našel každý, těžko by je vidělo NULA lidí. Naštěstí existuje aplikace Astronaut, která tyto videoklipy vybírá za vás. Zkrátka a dobře si klikněte sem na Astronauta a rázem budete vystřeleni na oběžnou dráhu, z níž budete sledovat jeden klip s nulovou návštěvností za druhým.

Sledujte YouTubeMag: Zpravodajství o youtuberech

A je to fascinující podívaná – seděl jsem ve svém vesmírném kokpitu půl hodiny a za tu dobu viděl psy, kteří se nahánějí na jakési zasněžené pláni, potápěče, který si to skákal šipkou do modré hlubiny, i maníka, který se mi snažil cosi vypovědět v jazyce, jaký jsem v životě neslyšel.

Mohlo by výs zajímat:

YouTubeMag: Českým youtuberům teče do bot

YouTubeMag: Českým youtuberům teče do bot

YouTubeMag: Osvalení nabušenci vs. Hvězdné války!

YouTubeMag: Osvalení nabušenci vs. Hvězdné války!

Ať vás Astronaut hodí kamkoliv, je to neuvěřitelná jízda; jednotlivé klipy se střídají v rychlém rytmu, ale pokud vás některý z nich zaujme, není problém jej zhlédnout celý – a stát se tak jeho historicky prvním odběratelem na celém světě. Nyní pojďme a nasbírejme pár kliků tomuhle souboji na meče, který mi na oběžnou dráhu Země poslal právě Astronaut:

 

Do bystrých okulárů Astronautových se naopak zřejmě už nikdy nepodívá videoklip českého parkouristy Taryho. Jeho nový klip se teď drží na vysokých příčkách českých youtubových trendů. Sleduje v něm nepovedené parkourové triky, které mu zaslali jeho fanoušci. Máte-li potěšení z toho, když si někdo jiný hrozivě nabije kokos, jistě si u Taryho videa užijete; za pozornost přitom působí už jeho samotný projev, neboť Tary tu působí, jako že před natáčením vypil 20 kafí a zapil je cisternou kokakoly.

 

Z kombinace parkouru a YouTubu mohou ale vzniknout i krásné věci, nikoliv jen pády na ústa. Zvlášť, přidáte-li k tomu drony. Podívejte se na tuhle nádheru a řekněte mi, že se mýlím:

 

Ne že by klipy pořízené z dronů nutně potřevovaly mít v hlavní roli šílence, skákajícího přes díry ve střechách urbexových zřícenin. Vezměte si třeba tuto roztomilou momentku z uplynulého týdne z Floridy, při jejímž pořizování dron zaznamenal dvojici žraloků prohánějících se ve vlnách hned vedle nic netušících paddleboardistů:

 

Luxusní je také necelý týden starý záznam z dronu, který pronásleduje borce, řádící ve sněhu na terénních motocyklech – nebo pronásledují oni dron? Ať je to jak chce, je to nářez:

 

Nezapomeňme zavítat ani do českých krajů – takhle vypadaly v uplynulém týdnu z pohledu letícího dronu dokonale zamrzlé Hracholusky:

 

A když už jsme byli u těch motorek a u sněhu, neměli bychom minout tuhle sportovní akci; vždyť proč se potácet na lyžích, když má člověk motorku?

 

Doma to raději nezkoušejte. (Tedy máte-li doma motorku a sjezdovku.) Zkuste spíš nečekanou koulovačku, jakou nic netušícím kolemjdoucím přichystal slovenský youtuber Expl0ited – prostě dal náhodným lidičkám do rukou kyblík plný sněhových koulí a zaútočil na ně; a co měli dělat jiného, než mu to vrátit i s úroky? Varování pro citlivější a zimomřivé povahy – je to masakr.

 

YouTubeMag: 100 věcí, které stihne youtuber za rok

YouTubeMag: 100 věcí, které stihne youtuber za rok

 YouTubeMag: Zima je tu, zasejte sójové boby!

YouTubeMag: Zima je tu, zasejte sójové boby!

Hrdinové i třasořitky: Žraloci mají svou osobnost

Hrdinové i třasořitky: Žraloci mají svou osobnost

Fathom One: Podvodní svět očima drona

Fathom One: Podvodní svět očima drona

 

Články odjinud