Risen 2: Zažijte pořádné pirátské dobrodružství

Risen 2: Zažijte pořádné pirátské dobrodružství
Sdílej
 
Chtěli byste být piráty? V pořádném fantasy prostředí, kde není nouze o zombie, vúdú, poklady, šermířské souboje i papoušky? Tahle šance se vám naskytne v chystaném RPG Risen 2.

Nová hra je od osvědčených německých vývojářů z Piranha Bytes, kteří mají na svědomí první díl Risen i klasická Gothic I - III. Risen 2: Dark Waters navazuje na předchozí díl v tom, že opět budete hrát za stejného hrdinu beze jména, který ale tentokrát musí řešit ještě větší problém, než minule.

Kromě toho, že jej stíhají výčitky svědomí, potýká se i s novým neznámým světem, který se mu mění před očima. Inkvizice bojuje zoufalou válku s Titány a náš hrdina se nemá k tomu, aby přiložil ruku k díl. Aspoň dokud moře nevyplaví jeho napůl utopenou známou Patty a nepředhodí mu do cesty námořníka, který jej donutí vydat se na cestu plnou nebezpečí a dobrodružství.

 

Risen 2 by měl disponovat všemi potřebnými pirátskými atributy. Hra se odehrává na množství ostrovů, mezi nimiž budete moci cestovat svou vlastní lodí, jíž záhy získáte. Samozřejmě, co by byla pirátská hra bez šavlí, rapírů a střelných zbraní? Pistole, muškety, nic nebude chybět a vystřelíte si i z palubního děla – až se tomuto umění naučíte.

Postupně budete přibírat různé společníky, kteří vás budou v boji podporovat. Kromě dobré bojovnice Patty třeba ostrostřelce Ventura a další. Někteří budou lovci, jiní budou kouzelníky, je jen na vás, koho na výpravu přizvete. Dokonce si můžete pořídit papouška a pak ho poslat na nepřátele, aby jim znepříjemnil život.

Risen 2 zatím zní jako pořádné pirátské dobrodružství, kterých je v hrách pořád málo. Hra vyjde v první polovině příštího roku na PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

 

Ve spektáklu Válka bohů 3D je řeckým válečníkem budoucí Superman

Ve spektáklu Válka bohů 3D je řeckým válečníkem budoucí Superman

Studium kouzel malé čarodějnice Toničky Bolavé vás rozesměje

Studium kouzel malé čarodějnice Toničky Bolavé vás rozesměje

Klíčová slova:
hra, pirat, pirati, risen 2, preview
 

Články odjinud