Fazolové šílenství propuká: Taky sháníte čarovné „luštěniny“?

Fazolové šílenství propuká: Taky sháníte čarovné „luštěniny“?
Sdílej
 
Někdo se snaží vyměnit chybějící fazole s kamarády ve škole, jiný si rovnou znovu koupí Abíčko. Čím více fazolí, tím větší šance na výhru!

Luštěniny jsou zdravé, i když vám sem tam můžou znepříjemnit společenské události. Se skákajícími fazolemi přezdívanými také zázrak přírody se ale žádných podivuhodných pachů obávat nemusíte. Čarovné, pestrobarevné fazole, které jsou přílohou dvojčísla ABC 25-26/2011 a nebudou chybět ani v ABC 1/2012, mají funkci čistě zábavnou. A ještě s nimi můžete vyhrát.

Čarovné fazole se vyskytují v různých podobách. Je libo šíleně barevný vzorek, rozzuřeného Hulka nebo hrozivého Darth Vadera? Ať už se vám do rukou dostala jakákoliv fazole, bude se hýbat jako živá. Z hračky, která má úspěch už od roku 1960, se stal sběratelský fenomén.

 

VSTUPTE DO SOUTĚŽE A HRAJTE O 105 CEN!

 

Začněte taky sbírat fazole a zúčastněte se soutěže o 105 skvělých cen. Ke každému časopisu ABC 25-26/2011 a ABC 1/2012 jsou přibalené dvě fazole. Shromážděte další. Jak? Vyměňujte fazole s kamarády. A nezapomeňte, že u každého Abíčka jsou přiložené další fazole.

Pozorně sledujte web, kde se denně postupně objeví dvě nové kombinace tří různých fazolí. Máte výherní kombinaci? Vyfoťte ji, nahrajte na web jako první a výhra je vaše. Přesný postup jak na to najdete tady.

Fazolové šílenství propuklo. Sláva čarovným luštěninám!

 

Skákající fazole: Zázrak přírody

Skákající fazole: Zázrak přírody

Klíčová slova:
soutez, fazole, carovne, fazolove, silenstvi, jak, na, to
 

Články odjinud