Comic-Con: Iron Man má nové šaty, po Avengers přijdou Guardians of the Galaxy

Comic-Con: Iron Man má nové šaty, po Avengers přijdou Guardians of the Galaxy
Sdílej
 
Kdo to sakra jsou ti Guardians of the Galaxy? Budete se divit! Plus Iron Manovy nové šaty, pokračování filmů s Thorem a Captainem Amerikou a ještě víc.

 

Komiksové vydavatelství Marvel, které se hodně dobře zavedlo také jako filmové studio, mění názvy už slíbených pokračování. Místo Thora 2 a Captaina Ameriky 2 se v letech 2013 a 2014 dočkáme filmů Thor: The Dark World (Thor: Temný svět) a Captain America: The Winter Soldier.

Ábíčko může už teď prozradit, že pokračování Captaina Ameriky se určitě bude týkat jeho kamaráda Buckyho Barnese. Ten v prvním filmu zdálnivě položil život za vlast během lítého boje ve vlaku uhánějícím po kolejích smrtící rychlostí.

Z komiksů víme, že Bucky přežil a stal se z něho (nejprve) nepřátelský agent a protivník Captaina Ameriky s krycím jménem Winter Soldier (Zimní voják). Marvel zároveň odtajnil loga chystaných filmů.

 

Thor: The Dark World •  Marvel

 

Captain Amrica: The Winter Soldier •  Marvel

 

Dojde i na film s Ant-Manem. Příběh Mravenčího muže, který se dokáže zmenšit do velikosti špendlíkové hlavičky a komunikovat s hmyzem, zatímco podniká někdy ne úplně chvályhodnou (zlodějskou?) činnost, se chystá už dlouho. 

Má ho natočit režisér Edgar Wright (Scott Pilgrim proti zbytku světa, Jednotka příliš rychlého nasazení). Kdy ho uvidíme zatím není jasné, ale Marvel konečně oficiálně potvrdil, že ho opravdu uvidíme. A možná to bude trochu komedie.

 

Ant-Man je spíše antihrdina než superhrdina •  Marvel

 

Ant-Man •  Marvel

 

Velkou novinkou jsou ale hlavně Guardians of the Galaxy (Ochránci galaxie). To je mezihvězdná týmovka zvláštních superhdinů (včetně mluvícího mývala s raketometem). Představte si Avengers ve vesmíru.

Film bude mít premiéru za dva roky. A možná, MOŽNÁ by dříve nebo později mohlo dojít na setkání Guardians s Avengers... Nechme se překvapit!

 

Guardians of the Galaxy: Něco jako Avengers ve vesmíru •  Marvel

 

Guardians of the Galaxy •  Marvel

 

 

Co ale uvidiíme ze všeho nejdříve, jsou Iron Manovy nové šaty. Na příští rok je naplánovaný Iron Man 3, ve kterém by se prostořeký hrdina měl zřejmě střetnout se zloduchy jménem Coldblood a Firepower.

Mluví se i o tom, že dojde na dlouho slibovaného hlavního záporáka Mandarina. V komiksu jde o čínského vojenského diktátora s mimozemskými magickými prsteny...

Pod prvním oficiálním obrázkem z Iron Mana 3, na kterém je vidět Zbroj I - VII, se podívejte na galerii úplně nového Iron manova vybavení, tak jak je vystaveno na Comic Conu.

 

Iron Man 3 se právě začal natáčet •  Marvel

 

 

 

Na další internetové postřehy z letošního Comic-Conu se můžete těšit už v úterý 17. července.


Comic-Con 2012: Parádní plakáty na Hobita a upoutávka na Oz

Comic-Con 2012: Parádní plakáty na Hobita a upoutávka na Oz

Začaly fanouškovské orgie San Diego Comic-Con

Začaly fanouškovské orgie San Diego Comic-Con

Hračka nebo umělecké dílo? Černá vdova jako živá!

Hračka nebo umělecké dílo? Černá vdova jako živá!


 

Články odjinud