Iron Man se přidává ke Strážcům galaxie

Iron Man se přidává ke Strážcům galaxie
Sdílej
 
Blíží se konec Avengers? Jeden z nejslavnějších členů superhrdinského týmu se přidal k "Avengers z vesmíru". Co to znamená?


Guardians of Galaxy jsou tým super hrdinů, kteří chrání zemi před šmejdem z vesmíru. Chrání vlastně i vesmír před šmejdem z vesmíru. Pochází z komiksových stránek vydavatelství Marvel a momentálně se o nich točí nový film. Psali jsme o něm tady nebo tady.

Výpomoc od Iron Mana

Vydavatelství Marvel zároveň v Americe rozjíždí novou komikovou sérii. Guardians of Galaxy se v něm vrací ve víceméně stejném starém dobrém složení od geneticky upraveného zeleného zabijáka Draxe po mluvícího mývala s raketometem. Navíc se ale objevuje jedna obrovská posila. Ano, je to Iron Man.

Tony Stark alias Iron Man v současnosti (aspoň ve své vlastní komiksové sérii) tráví čas lítáním po vesmíru. Jeho „výpomoc“ Guardians of Galaxy proto není úplnou „palbou od boku“. Zároveň se ale dá brát jako dobře promyšlený pokus přilákat k restartovanému komiksu nové čtenáře.

GALERIE: Iron Man jde do vesmíru

Hurá do filmu?

Neznamená to, že Iron Man končí v Avengers. Jen toho prostě bude muset stíhat víc. Pro oblíbené komiksové hrdiny to vlastně není nic nového. Většinou jsou hvězdami – nebo aspoň hostují, v několika komiksových sériích najednou. Jinými slovy, jak se vtipně říká: Největší super schopností Wolverina je, že zažívá dobrodružství v aspoň deseti komiksech na pokračování.

Znamená to, že se Iron Man objeví v chystaném filmu o Guardians of Galaxy? To nikdo neví. Určitě z něho nebude stálý člen. Nějaká pěkná vedlejší role by ale dávala smysl. Zvlášť když Marvel potřebuje přilákat diváky, kteří jsou zbláznění do Avengers, jejich vesmírnou variantu ale neznají. Jisté je jedno. Iron Man se na nás zatím řítí ve třetím filmu. Více se o něm dozvíte tady, tady, tady nebo tady.  

Strážci galaxie Vol. 3 v ohrožení

Strážci galaxie Vol. 3 v ohrožení

Spider-Man, Iron Man, Batman... od Pixaru?

Spider-Man, Iron Man, Batman... od Pixaru?

Wolverine do gala! Nové fotky z Thora a Iron Mana

Wolverine do gala! Nové fotky z Thora a Iron Mana

Fanda si postavil funkční kus Iron Mana! Je na prodej

Fanda si postavil funkční kus Iron Mana! Je na prodej

 

Články odjinud