Nejlepší hry na tablet

Nejlepší hry na tablet
Sdílej
 
Co o přestávce, když máte tablet? Můžete si třeba zopakovat látku na příští hodinu. Nebo si taky můžete zahrát nějakou párádní hru.

 

 

Vybrali jsme ty nejlepší kousky pro každou platformu. Ať už máte Androida, iOs nebo Windows, tohle jsou hry, které konkurují i těm nejnovějším kouskům na konzole nebo písíčko.

Apple iOs - Sid Meier's Ace Patrol

Sid Meier je jednou z největších legend mezi herními designéry. Vymyslel třeba slavnou Civilizaci nebo Pirates! Ale ještě než se dal na strategie, věnoval se leteckým simulátorům. Svoje zkušenosti nakonec propojil ve hře Ace Patrol. Odehrává se za první světové války, takže si můžete vyzkoušet, jaké to bylo bojovat s dvouplošníky. Dostanete skupinu pilotů, letounů a pustíte se do boje. Na tahy sestřelujete nepřátelské stroje, získáváte zkušenosti a vylepšujete vlastnosti svých letadel. Je to geniálně vymyšlené a opravdu zábavné!

Stáhnete tady.

Android - Worms 2: Armageddon

Červíci, kteří se mydlí bazukami, granáty a sebevražednými ovečkami. Možná už jste o téhle sérii slyšeli. Pokud ne, stačí říct jenom to, že se jedná o jednu z nejnávykovějších her všech dob. Sestavíte si svůj tým, vyberete jména, vzhled, drsné hlášky a postavíte se proti nepříteli. Zatímco proti počítači je to legrace, multiplayer je naprosto dokonalý! Celá hra je navíc udělaná v roztomile škodolibé grafice a máte k dispozici desítky sylových zbraní, jak zlotřilé červy zadupat zpátky do země.

Stáhnete tady.

Windows 8 - Judge Dredd vs. Zombies

Soudce Dredd je jeden z nejdrsnějších superhrdinů všech dob. Dokonce je tak drsný, až si z něho ostatní dělají trochu srandu, že je to takový kreslený Chuck Norris. Na papíře už se popral s leckým - jak se mu bude dařit ve hře? Jeho síly můžete otestovat proti nekonečným hordám zombíků. Jde o klasickou nemrtvou vyvražďovačku, ovšem skvěle provedenou. Podařená komiksová grafika a stylovost řadí Dredda o úroveň výš nad klasické střílečky tohoto typu. Zachráníte Mega City s frajerským úšklebkem na rtech?







Klíčová slova:
hry, tablet, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud