Disney Infinity je Disney v kostce. Doslova!

Disney Infinity je Disney v kostce. Doslova!
Sdílej
 
Kdo by nechtěl hrát za Jacka Sparrowa z Pirátů z Karibiku, Úžasňákovi nebo, jednoho dne možná, i za postavy ze Star Wars?

 

 

 

 

Disney Infinity podobně jako hra Skylanders obsahuje reálné figurky a speciální podložku, na kterou figurky postavíte. Přes podložku se figurka nahraje do konzole a vy ji můžete ovládat. Samotný obsah je už ale jiný. Především musíme Disney Infinity rozdělit na dvě části.

Tou první jsou tzv. Play Sety, tedy předpřipravená dobrodružství, která vycházejí vždy z konkrétního Disney světa. V základním balení najdete tři – Piráty z Karibiku, Univerzitu pro příšerkyÚžasňákovy.

Play Sety máte nahrány ve speciální sošce, kterou musíte spolu s figurkami postavit na nahrávací podložku. Pokud chcete další Play Sety z jiných světů, musíte si dokoupit balení s touto soškou (už ale bez nutnosti kupovat samotnou hru).

Zábavnost jednotlivých Play Setů je kolísavá. Piráty z Karibiku jsme si neskutečně užili, trochu nám připomněli hru Assassin’s Creed. Plavíte se na lodi, podnikáte námořní bitvy. V Úžasňákových i v Příšerkách řešíte řadu úkolů, které se často opakují a moc nás nebavily. Je na vás, který Play Set si oblíbíte. Další ještě budou vycházet.

Druhou částí Disney Infinity je editor pojmenovaný ToyBox. V ToyBoxu si můžete dělat, co chcete. Můžete si postavit vlastní dobrodružství, ať už bude sebevíc bláznivé. Po pravdě nám ale editor přišel komplikovaný. Nepotěší ani, že věci, ze kterých stavíte, si musíte dokupovat nebo nacházet v Play Setech. Což je velká škoda.

Na druhou stranu si můžete z internetu stáhnout některá dobrodružství vytvořená jinými hráči. Největší prohřešek ale vidíme v tom, že hra je pouze v angličtině. A to může být u komplikovaného editoru problém. Disney Infinity by mohla být skvělá hra, ale tu a tam jí něco chybí. Přesto pokud máte rádi filmy od Disneye, tak ji určitě vyzkoušejte.


75%

 

+ Play Set Piráti z Karibiku i Osamělý jezdec jsou zábavné, editor nabízí řadu her od jiných uživatelů, hra vydrží na dlouho

- Play Sety Úžasňákovi a Univerzita pro příšerky nás nebavily, editor je komplikovaný, chybí čeština


Platforma – Xbox 360, PS3

http://infinity.disney.com

 

 

Chaos v ulicích: Amazing Spider-Man 2 chystá vlastní hru

Chaos v ulicích: Amazing Spider-Man 2 chystá vlastní hru

Disney pitvá aneb Co to máš v hlavě, Mickey!

Disney pitvá aneb Co to máš v hlavě, Mickey!

Halo Spartan Assault: Zachraňte svět na cestách

Halo Spartan Assault: Zachraňte svět na cestách

Klíčová slova:
disney, hry, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud