Netopýři útočí na Batman: Arkham Origins

Netopýři útočí na Batman: Arkham Origins
Sdílej
 
Batman je na obrazovkách našich počítačů jako doma. Hra Batman: Arkham City získala 95%. Jak dopadla novinka Batman: Arkham Origins?

 

 

 

Batman je na obrazovkách našich počítačů jako doma. První hra se objevila už v roce 1986 a od té doby vyšlo s netopýřím mužem přes dvě desítky dalších titulů. Tím posledním je Batman: Arkham Origins. Vychází ze série Arhamovských her, které jsme si v ABC nejednou představovali. Přede dvěma lety vyšel druhý díl jménem Batman: Arkham City a získal od nás krásných 95 %.

Batman: Arkham Origins se vrací zpátky v čase. Děj se odehrává před událostmi minulých dílů a Batman teprve začíná bojovat s padouchy z Gothamu. Na Štědrý den zločinec Black Mask vypíše na Batmanovu hlavu obrovskou odměnu, takže se během jedné noci všichni nejslavnější zločinci rozhodnout Batmana dostat. Ten se ale samozřejmě nedá.

 

Podívejte se na upoutávku hry Batman: Arkham Origins:

 

Hrátky s počítačem v ABC č. 25-26

Hrátky s počítačem v ABC č. 25-26

 

Batman: Arkham Origins je hodně podobný Batman Arkham City. Změn je tu relativně málo, a pokud jste předešlý díl nehráli, možná budete mít chvilku problém se zorientovat. Hra nepředpokládá, že byste mohli být nováčky v sérii. Je ale akční. Neustále se na vás valí haldy nepřátel, příběh příjemně odsýpá a k tomu plníte dávku vedlejších úkolů rozesetých po celém městě. Nově rychle cestujete, takže už se nemusíte mořit napříč celým městem, pokud se chcete někam podívat.

Celkově je to další zábavný titul ze světa Batmana, který ovšem nepřinesl žádnou zázračnou revoluci. Pokud jste fanoušek, stojí za to nového Batmana vyzkoušet. Kdo by tomuhle superhrdinovi odolal?

 

80 %

 

+ množství obsahu, na kterém se dá vyblbnout, hra vydrží na dlouho, pěkný příběh

- málo změn oproti minulému dílu, nezajímavý mutliplayer, hra není v češtině


Platforma – PS3, PC, Xbox 360

www.arkhamverse.com



Batmana zradilo město Gotham

Batmana zradilo město Gotham

Temný rytíř Batman si pořídil obrněný golfový vozík

Temný rytíř Batman si pořídil obrněný golfový vozík

Batman s Superman se potkají s Wonder Woman

Batman s Superman se potkají s Wonder Woman

Klíčová slova:
hry, Batman, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud