9 sociálních sítí pro mlaďochy: Hry nebo zvířátka?

9 sociálních sítí pro mlaďochy: Hry nebo zvířátka?
Sdílej
 
Jsou tak zvláštní, že se některé z nich do budoucna určitě neprosadí. Jenže zároveň jsou tak zvláštní, že stojí za pozornost.

 

 

Grom Social •  archiv

 

 

Zach Marks v jedenácti letech překecal tátu, aby mu založil Facebook. Když ale táta zjistil, co všechno tam synek našel, zase mu ho zakázal. Tak si Zach založil vlastní síť Grom Social výhradně pro děti.

www.gromsocial.com

 

 

WOOF •  archiv

 

 

Vytvořte profil svému mazlíčkovi! Sice mu to velkou radost neudělá, ale páníčkové to ocení. Existují sítě pro psy i kočky. Jen chybí funkce počítání očuraných stromů.

www.catster.com (kočky) www.woof.co (hafani)

 

 

Raptr •  archiv

 

 

Pokud se namísto venčení věnujete paření, zkuste Raptr. Automaticky se sem nahrávají vaše hráčské úspěchy. Přidáváte si přátele, abyste to mohli mydlit společně.

www.raptr.com

 

Fantage •  archiv

 

 

Nebaví vás složité hry? Na síti Fantage si vytvoříte rozkošného avatara a poletujete na vznášedle kouzelným světem plným hříček. Hlavně holky si ho zamilují.

www.fantage.com

 

 

Everloop •  archiv

 

 

Další nálož hříček (tentokrát i pro kluky) najdete na síti Everloop. Najdete jich tu přes 1500. A ačkoli sbírá ceny rodičů za nejbezpečnější síť pro děti, je na něm stále spousta zábavy.

www.everloop.com

 

 

Last.fm •  archiv

 

 

Najděte si muziku vašeho života. Síť zaznamenává písničky, které si pouštíte, staví z nich žebříček podle něj vám doporučuje další kapely.

www.last.fm

 

 

Ask.fm •  archiv

 

 

Máte otázku, která vás svědí na jazyku? Na Ask.fm vám na ni rádi odpoví. A klidně může být i úplně blbá! Denně se tu vyřeší miliony dotazů.

www.ask.fm

 

MyHeritage •  archiv

 

 

Byl váš pradědeček indián nebo africký náčelník? MyHeritage vám umožňuje sestavit si rodokmen vaší rodiny a pátrat po dávných předcích!

www.myheritage.cz

 

Fanlala •  archiv

 

 

Fanlala je holčičí ráj plný novinek ze života pop stars, herců ze seriálů a her, točících se okolo módy. Ale kluci, vy tu adresu radši ani nevyťukávejte!

www.fanlala.com

 

 

R.I.P. Facebook! 7 sociálních sítí zítřka

R.I.P. Facebook! 7 sociálních sítí zítřka

Facebook je mrtvej! Nové trendy v sociálních sítích

Facebook je mrtvej! Nové trendy v sociálních sítích

 Nejnavštěvovanější sociální sítě

Nejnavštěvovanější sociální sítě

Klíčová slova:
internet, socialni, site
 

Články odjinud