X-Men: Budoucí minulost: Co potřebujete vědět?

X-Men: Budoucí minulost: Co potřebujete vědět?
Sdílej
 
Do kin přichází nový film ze světa x-meňáků. Představí všechny známé hrdiny, a to hned nadvakrát!

 

 

Hrdinové X-Men frčí. Loni v létě v kinech běžel filmový Wolverine a letos už tu máme další dobrodržuství zmutovaných bojovníků. Jak napovídá jeho název, bude se tu hrát o čas. Nepůjde však o tikající bombu, kterou klaďas zastaví v poslední vteřině, ale o spolupráci klíčových postav ve dvou časových rovinách.

Skoky v čase

Příběh se bude odehrávat zároveň v současnosti a polovině minulého století, kdy ještě mladý Charles Xavier (později známý jako Profesor X) a Erik Lensherr (Magneto) byli blízcí přátelé. Později se stali mocnými a nesmiřitelnými nepřáteli a přivedli svět mutantů na pokraj zkázy. Stárnoucí postavy se musí vrátit v čase a  přesvědčit svá mladší já, aby změnila svoje rozhodnutí. Což nebude snadné. Však sami víte, jak moc se člověku chtějí poslouchat bůhvíjaká stařecká moudra. A mutanti nejsou jiní.

Početná parta

V novém filmu se setkáte se všemi oblíbenými hrdiny. Samozřejmě nechybí oblíbený Wolverine. Mezi jeho superschopnosti patří i pomalé stárnutí, takže bude v obou časových liniích vypadat stejně. Na rozdíl od ostatních, na kterých se více než půlstoletí podepíše na těle i na duchu. Kromě zmíněného Magneta a Profesora X se tu objeví šmoulinka Mystique, která dovede měnit svou podobu, vládkyně počasí Storm či Iceman, jehož schopnosti snad nemusíme předestírat. Ti největší fandové zde poznají ještě více než desítku dalších postav známých z minulých dílů i několik, které na plátně ožijí poprvé.

 

 

 

X-Men mají oficiální časovou osu: Kdy? Kde? Co? A jak?

X-Men mají oficiální časovou osu: Kdy? Kde? Co? A jak?

X-Men: České trailery na Budoucí minulost

X-Men: České trailery na Budoucí minulost

Na X-Meny útočí vražední roboti, pak jsme na řadě my

Na X-Meny útočí vražední roboti, pak jsme na řadě my

Klíčová slova:
film, x-men
 

Články odjinud