Super Smash Bros: Jak vypadá pořádná rvačka

Super Smash Bros: Jak vypadá pořádná rvačka
Sdílej
 
Série Super Smash Bros neodmyslitelně patří k herním mašinám od Nintenda a je extrémně populární.  Nyní jsme se dočkali čtvrtého pokračování.

 

 

Série Super Smash Bros neodmyslitelně patří k herním mašinám od Nintenda a je extrémně populární - ve světě i u nás. O oblíbenosti této akční rubanice svědčí profesionální turnaje se stovkami hráčů. Nyní jsme se dočkali čtvrtého pokračování.

Jedná o bojovku, která možná není žánrově pro všechny, ale soubojový systém je tak zábavný, šílený a super rychlý, že přesvědčí i ty nejzarytější odpůrce. Pokud vlastníte Wii U nebo Nintendo 3DS, rozhodně by vám neměl Super Smash Bros utéct!

Ve hře najdete 49 postaviček z nejlepších her od Nintenda. K legendám jako Link ze série Zelda, Mario nebo Donkey Kong se přidali další hrdinové – Pikachu, Pac-Man nebo třeba ježek Sonic a mnoho dalších. Každý má svůj jedinečný systém souboje, který je spojený s herní sérií, odkud pochází. A aby toho nebylo málo, v jednotlivých arénách je řada bonusů ke sbírání, co pořádně zamíchají kartami.

 

Pravý hák a levý hasák •  archiv distributora

 

Super Smash Bros ve verzi pro Wii U můžete hrát dokonce až s osmi lidmi současně. A jestli neradi bojujete proti svým přátelům, můžete si vyzkoušet kooperativní mód.

Super Smash Bros navíc nabízí podporu figurek amiibo. Fungují v podstatě velmi podobně jako figurky z Disney Infinity nebo Skylanders. Stačí se jimi dotknout gamepadu Wii U a hned se přenesou do hry!

Super Smash Bros je bezpochyby jedna z nejlepších her k dostání na Wii U i Nintendo 3DS. Je zábavná, rychlá a dokáže se u ní vyblbnout celá rodina!


90 %

 

+ jednoduché ovládání, řada věcí k odemykání

– občas na obrazovce nastane naprostý zmatek


Platforma – Nintendo 3DS, Wii U

www.smashbros.com

 

 

Orkové do boje! World of Warcraft: Warlords of Draenor

Orkové do boje! World of Warcraft: Warlords of Draenor

Probuď v sobě tvůrce s Projectem Spark a stvoř vlastní hru

Probuď v sobě tvůrce s Projectem Spark a stvoř vlastní hru

Lords of the Fallen: Svět čeká na záchranu

Lords of the Fallen: Svět čeká na záchranu

Klíčová slova:
hry, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud