Soutěž s Chupa Chups: Vyhraj koncert Bena Cristovao a super výlet pro svou třídu

Soutěž s Chupa Chups: Vyhraj koncert Bena Cristovao a super výlet pro svou třídu
Sdílej
 
Tvůj oblíbený zpěvák Ben Cristovao se spojil se sladkou značkou Chupa Chups. Společně přichystali soutěž pro všechny základní a střední školy v České republice

 

 

Tvůj oblíbený zpěvák Ben Cristovao se spojil se sladkou značkou Chupa Chups, která je svými lízátky a dalšími cukrovinkami populární po celém světě. Společně přichystali soutěž pro všechny základní a střední školy v České republice. Stačí přitom posbírat obaly od lízátek, žvýkaček a dalších dobrot Chupa Chups a ty dát poté dohromady tak, aby vytvořily co nejzajímavější hudební plakát. Ceny jsou hodně lákavé!

Jak bude plakát vypadat, je jen na tobě a tvých kamarádech. Nápadům se meze rozhodně nekladou. Čím originálnější, tím lepší! Navíc díky tomu obaly neskončí jen tak v koši, ale dostane se jim mnohem zajímavějšího využití. A to je přeci prima, ne? Soutěžní plakát můžeš vytvořit ty sám nebo společně s kamarády ze třídy. Je to jen na tobě, ale nezapomeň, že víc hlav víc ví. I ten nejmíň výrazný spolužák ve třídě může nakonec pořádně překvapit a třeba právě díky němu vyhrajete vytoužené první místo. Můžete třeba navrhnout paní učitelce, která vás učí výtvarku, abyste se plakátu věnovali v její hodině. Ze soutěžního zadání se tak rázem stane kreativní a zábavný školní projekt.

Ceny

Každá registrovaná třída se automaticky zúčastní soutěže o výlet podle vlastního výběru v hodnotě 40 000 Kč (absolutní vítěz), nebo v hodnotě 15 000 Kč (třída na druhém a třetím místě). Nadupaný koncert Bena Cristovao, který s sebou přiveze i skvělé hosty, Annet Charitonovou (znáte z písničky #utebebejt) a Cavaliera (Těžký váhy), a také částku v hodnotě 80 000 Kč na super vybavení školní tělocvičny mohou vyhrát ty třídy, které získají k účasti souhlas ředitele školy.

A nezapomeň! Váš plakát musíte poslat společně s kompletně vyplněným a podepsaným soutěžním formulářem na adresu uvedenou na internetových stránkách Chupa Chups. Kdyby sis s něčím nevěděl rady, poraď se s vaším třídním učitelem, určitě ti rád pomůže.

 

Neber život tak vážně •  archiv

 

 

Vision je tady! Komplet plakáty na Avengers: Age of Ultron

Vision je tady! Komplet plakáty na Avengers: Age of Ultron

Arduino Starter Kit: Vše pro začátek

Arduino Starter Kit: Vše pro začátek

Život na vrcholu vyhaslé sopky: Pohled z vesmíru

Život na vrcholu vyhaslé sopky: Pohled z vesmíru

 

Články odjinud