Zapařili jsme: Project Cars jsou auta pro profíky

Zapařili jsme: Project Cars jsou auta pro profíky
Sdílej
 
Her, které z vás udělají automobilového závodníka, není zase tolik.Dobrých ještě míň!

 

 

O to víc nás potěšila Project Cars. Za titulem stojí tvůrci Need for Speed nebo Test Drive. Tentokrát na to šli jinak: Pozvali skutečné závodníky, vybrali peníze od fanoušků a společně vytvořili Project Cars. Nejedná se o arkádu ve stylu Forza Horizon nebo DriveClub. Jde hlavně o simulaci, i když pořád v zábavné formě.

Volant? Jako vážně...

Do začátku dostanete přes 60 aut a tratě z celého světa, mezi nimiž najdete například i trať v Brně. Samotné ovládání závodů je především na vašem umu a schopnostech. Samozřejmě, pokud to s Project Cars myslíte vážně, budete potřebovat volant, ale jde to i s ovladačem.

Samotné závody fungují na výbornou a budete se v nich cítit jako pravý závodník. Ať už se bavíme o skvělém pocitu z řízení, velmi dobře zpracovaných rozdílech mezi jednotlivými modely aut nebo chytrých protivnících. Je škoda nevyvedeného multiplayeru, který postrádá, co nabízí jiné tituly.

Project Cars je závodní hra která potěší všechny, co baví tituly jako Forza Motorsport nebo Gran Turismo. Skvěle se ovládá, nabízí tunu možností, jak si vše upravit dle vlastní chuti a navíc krásně vypadá.

 

SHRNUTÍ

Jestli máte rádi realistické závody, jste na správné adrese.

 

Platforma – PC, Xbox One, PS4

projectcarsgame.com



Zombie kozy! Zapařili jsme Goat Simulator GoatZ

Zombie kozy! Zapařili jsme Goat Simulator GoatZ

Nintendo vám nedá odpočinout

Nintendo vám nedá odpočinout

Marvel Future Fight: Hodně akční mobilovka

Marvel Future Fight: Hodně akční mobilovka

Klíčová slova:
hry, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud