Justice League, nový King Kong, Wonder Woman! Trailery a plakáty z Comic-Conu 2016

Justice League, nový King Kong, Wonder Woman! Trailery a plakáty z Comic-Conu 2016
Sdílej
 
O víkendu proběhl Comic-Con 2016 v americkém San Diegu. Největší akce fandů filmů, komiksů a všeho možného byla jako vždycky nabitá novinkami. Podívejte se na nové trailery a plakáty Ligy spravedlnosti, Doctora Strange, Wonder Woman, Krále Artuše: Legendy o meči, Lego Batmana, King Konga na Ostrovu lebek, Fantastických zvířat a Sherlocka!

Justice League a Wonder Woman

Comic-Con je každý rok skvělou příležitostí představit žánrové novinky a napumpovat zájem fanoušků na maximum. Většina z nich se nedostanou do kin dříve než v roce 2017, ale už teď se můžeme podívat na první trailery filmů Justice League a Wonder Woman. Ukázka ze superhrdinského bijáku Justice League zachycuje, jak Batman dává dohromady svůj tým. Působí to jako mnohem větší legrace než Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Wonder Woman se odehrává dlouho předtím, během první světové války. Čekejte epické historické dobrodružství!

 

Nový King Kong na Ostrově lebek

Úspěch Godzilly nabudil filmaře oživit další mega monstrum. Příští rok se díky tomu dočkáme velkolepé dobrodružné podívané Kong: Ostrov lebek. Trailer na nového King Konga, který se za pár let možná potká ve filmu i s tou Godzillou, vypadá skvěle. Ve filmu dokonce hrají dva herci z filmového vesmíru studia Marvel: Tom Hiddleston alias Loki a Brie Larson, která si zahraje superhrdinku Captain Marvel.

Doctor Strange je pořád Sherlock

Když je řeč o Marvelu, došlo i na novinky Guardians of Galaxy Vol. 2, Thor: Ragnarok (návštěvníci mohli vidět vystavené brnění a zbraně, které Hulk nosí v příběhu Planeta Hulk), ale s novým trailerem vyrukoval jenom Doctor Strange. Benedict Cumberbatch, který ho hraje, pak později představil i další trailer na novou řadu seriálu Sherlock. Říkáme to pořád, Sherlock se přidá k Avengers...

 

Král Artuš a Fantastická zvířata

Pamatujete si, jak režisér Guy Ritchie zmodernizoval klasického Sherlocka Holmese do dobrodružné akční podoby skoro ve stylu Indiany Jonese? Teď se to samé chystá udělat s legendárním Králem Artušem. V hlavní roli Charlie Hunnam ze sci-fi Pacific Rim: Útok na Zemi. A v případě zaběhnutých Fantastických zvířat bylo o víkendu více než jasné, kde je najít. Očekávaný hit ze světa Harryho Pottera představil na Comic-Conu novou ukázku.

 

Lego Batman film bude sranda

Batman z Lego příběhu tolik zabodoval, že si vysloužil vlastní Lego Batman film. Nový trailer je ještě větší sranda než poslední ukázka. Těšíte se?     

Více o filmech najdete tady

 

Rogue One Star Wars Story: Nové video a další aktuality z vesmíru Hvězdných válek

Rogue One Star Wars Story: Nové video a další aktuality z vesmíru Hvězdných válek

Proměna Iron Mana: Tonyho Starka vystřídá dívka

Proměna Iron Mana: Tonyho Starka vystřídá dívka

 

Články odjinud