YouTubeMag: Likvidace vesmíru s Fattym Pillow

YouTubeMag: Likvidace vesmíru s Fattym Pillow
Sdílej
 
Hláškař Fatty Pillow zdemoloval Sluneční soustavu, zahradníci dostali hymnu, kterou si mohli odpustit a Zachy si obarvil hlavu, aby vypadal jako dědula.

Fattymu Pillow došla slova!

Jestli existovala jedna věc, u které jsem si nemyslel, že bych se jí kdy mohl dočkat, pak je to moment, kdy Fattymu Pillow dojdou slova. Uznejte, co by to muselo být, aby na to tahle chodící mašina na hlášky zůstala zírat s otevřenými ústy. Inu, je 1. srpna 2016 a ta chvíle je skutečně tady: Fatty Pillow vstoupil do virtuální reality a málem se z toho zbláznil; podle toho, co prožívá s headsetem HTC Vive na hlavě, není divu, že jeho vykulené ticho střídají jen výkřiky hysterie či absolutní hrůzy, což vrcholí – přesně ve Fattyho stylu – anihilací Zeměkoule a pádem Marsu do Slunce.

Martin Rota a youtuberský výlet na Ukrajinu

A s apokalypsou má něco společného i první část videodeníku Martina Roty z youtuberského výletu na Ukrajinu, konkrétně do Černobylu, kde v roce 1986 došlo k havárii jaderné elektrárny a od té doby se po tamních lukách a lesích prohánějí dvouhlaví jeleni, létající mutanti s blanitými křídly a pocestné tam požírají obří zmutované žáby. Teda prej. Černobylské putování nicméně zůstává zatím jen u slibu, protože v celém úvodním videu sedí protagonisté v autě a někam jedou, což je strašná nuda. Chceme vidět mutanty, kluci! Ne, teď výjimečně nemáme na mysli vás.

 

Pokémon GO: Jak nevybít mobil při hledání Pokémonů

Pokémon GO: Jak nevybít mobil při hledání Pokémonů

Pokémoni jsou ve skutečnosti mutanti

Mimochodem, když jsme u mutantů... nejsou Pokémoni ve skutečnosti mutanti? Konkrétně mutanti, kteří by chtěli ovládnout svět? Mnohé by tomu mohlo napovídat; tady je důkaz 1, důkaz 2, důkaz 3. Židle počítačových hráčů doma zejí prázdnotou, protože všichni pobíhají po skutečném světě a loví tam Fearowa, Nidoqueena, Bagona, Minuna a Wailorda. Ten Minecraft se ale sám nedohraje, takže dobře, že máme pořád ještě statečné hrdiny, které odolali volání pokémoních mutantů (a celé té přírody a parků a lesů, vod a strání za barákem) a pokračují v kutání cobblestonu ve své jeskyni, až jim z toho šedivějí vousy, i když je jim osm a půl roku, jako třeba tady Crafákovi:

Everybody do školky

Ale ale, zmutované květináče! Tak to už je lepší. A nemusíme pro ně jezdit ani do Černobylu; stačí zajít na české ministerstvo zemědělství, pod jehož patronací někdo (podezíráme někoho s absencí hudebního sluchu a oběma rukama levýma) spíchnul naprosto hrozivý hudební klip Everybody do školky. Tahle... věc... kterou je těžko definovat jinak, než jako něco mezi Noční můrou v Elm Street a havárií dopravního letounu, by vás měla lákat ke studiu zahradnictví. Zn.: hudebku tam nemají. A když už jsme tu měli Martina Rotu, tak vám k tomu tady něco řekne (bacha, jeho slovník je 18+).

 

Misha: Rozhovor s neslavnějším mladým českým youtuberem

Misha: Rozhovor s neslavnějším mladým českým youtuberem

Zavolejte na pomoc Mishu

Mimochodem, co je, u všech kakodémonů, TOHLE?! Tomu klukovi rozhodně ještě není šedesát a už má vlasy šedivější než zmíněný Crafák fousy! Že tys hrál moc dlouho Dooma, kamaráde! Ne? Cože, tys byl u kadeřníka? A celý klip věnuješ tomu, jak ti barvil vlasy? Zavolejte někdo na pomoc Mishu, ať o Zachyho barvení vlasů složí nějakou pěknou písničku, vlasy si barví přece holky a ne kluci, ne? Ale kluci, no tak... No dobře, tak jo. Takže chlapi, tady máte jedno chlapské video od GetTheLouky, která „v podstatě ani neví, co si koupila“; ale má toho fakt hodně. Včetně té vaší oblíbené barvy na vlasy.

 

Takže nabarvit pačesy, nalakovat drápy, naondulovat chlupy na nohou a hurá do lesa! Další zprávy o youtuberech najdete tady.

 

YouTubeMag: Youtubeři v kyberpunku

YouTubeMag: Youtubeři v kyberpunku

Youtuberské léto! Videoblogeři vylézají z nor, loví Pokémony a putují po Černobylu

Youtuberské léto! Videoblogeři vylézají z nor, loví Pokémony a putují po Černobylu

 

Články odjinud