YouTubeMag: Youtubeři obědvají žrádlo pro psy

YouTubeMag: Youtubeři obědvají žrádlo pro psy
Sdílej
 
Jedni youtubeři se hádají, druzí dělají reklamy, ale přesto se v uplynulém týdnu na Youtube děly i pěkné věci. Někdo třeba cvičil psa. A někdo jiný žral žrádlo pro psy.

Na scéně youtuberů nic pěkného

Ajajaj! V uplynulém týdnu se na scéně nejsledovanějších českých youtuberů nedělo vůbec nic pěkného. Tedy, něco pěkného se nakonec najde, ale dvě z nejsledovanějších záležitostí nejsou nic, co by dělalo člověku nějakou radost. Za prvé se tady rozhořela příšerná kauza mezi nagelovaným capartem z kanálu TVTwixx (nevybavuju si, jak se jmenuje, vypadají všichni stejně) a youtuberkou Carrie Kirsten (což asi nebude její pravé jméno, ne?). Celá ta kauza spočívá v tom, že se oba vzájemně osočují ze všeho možného a nadávají si s takovým gustem, že se k tomu vyjadřuje každý druhý youtuber. Linkovat to tu nebudeme, protože na tom ve skutečnosti není vůbec nic zajímavého. Místo toho sem dáme radši Johnyho Mečetu, protože je to alespoň sranda.

Žrádlo pro psy

Druhá nepříjemná věc, která na českém youtubu v uplynulém týdnu trendovala (a trendovat bude bohužel asi ještě pár dní) jsou reklamy na alkoholický nápoj, které se tváří jako youtuberská videa. Konkrétně jde o videoklipy o tom, jak se pár slavných youtuberů rozhodlo podpořit mnoho let fungující projekt „guerilla gardeningu“, což je osazování ošklivých koutů měst kytičkami. Smutné na tom je, že tuhle reklamu dělají tak prominentní youtubeři jako je Shopaholic Nicol a Stejk, kteří přitom musí vědět, že obrovskou část jejich fanoušků tvoří děti – které pít alkohol nesmí.

Ani tohle tady nebudeme linkovat, protože je to pěkný hnus. Místo toho si dáme noční můru od MadBros ze světa, kdy se spolubydlící chovají jako psi.

GoGoMan na gauči

Ale jo, děly se i pěkné věci v tom uplynulém týdnu. Zvlášť ty se psy. Vezměte si třeba ten pěkný den, který prožila Lucka z kanálu LucyPug se svým spolubydlícím. Tedy s mopslíkem. A ano, ten týpek na tom gauči tam není nikdo jiný, než GoGoMan. A se psíkem měla veselo i Katka ze Světa podle Katky. Její psisko se jmenuje Aron a v tomhle videoklipu Katka názorně předvádí, jak ho naučila všechny ty triky, které umí. A pokud si chce někdo vyzkoušet, jaké to je futrovat psí žrádlo, naučí ho to Dadel, který u sebe tentokrát nemá Matěje, ale Káču.

Každý den horror

Brr! Ale zpátky k lidem. Anna Sulc natočila pozoruhodné video o tom, co dělají holky, když se jim někdo líbí. Upřímě, jestli takovéhle věci holky skutečně dělají, když se jim někdo líbí, je na místě doufat jenom v jednu věc – v žádném případě nebýt tím, kdo se jim líbí a být radši tím, kdo se jim nelíbí. Protože být ten, kdo se jim líbí, je totální psycho. Skoro takové psycho, jako když byli protagonisté kanálu MenTlive uvězněni v garáži a nemohli se dostat ven. Dobře, nebylo to tak dramatické, ten titulek potřebova jen nahnat lidi do jinak celkem ordinérního videoklipu, ale není každý den horror. Každý den horror má teď evidentně spíš Peťan z PatanGames, který hraje hru Boogeyman a má z toho neskutečné bobky. Takže dobrou noc a sladké sny. Ať na vás nepřijde Boogeyman, psí spolubydlící ani rozhádaní youtubeři.

Více o youtuberech najdete tady

AtiShow: Jdu si za svým snem

AtiShow: Jdu si za svým snem

YouTubeMag: Ve vesmíru s trabantem, v lese s jitrnicemi!

YouTubeMag: Ve vesmíru s trabantem, v lese s jitrnicemi!

Klíčová slova:
youtube, youtuber, youtubering, YouTubeMag
 

Články odjinud