Zůstane náš svět, tak jak ho známe? Poslední rytíř přichází!

Zůstane náš svět, tak jak ho známe? Poslední rytíř přichází!
Sdílej
 
S podtitulem „Aby jeden svět žil, musí jiný zemřít“ přichází do kin další díl dnes již kultovní série Transformers. Přiznejme, kdo z nás nesnil o tom, že se mu v garáži jednoho dne objeví Bumblebee a bude jeho nejlepší parťák? Realita je tomu sice na hony vzdálená, ale na plátně můžeme snít dál. Je tu další snímek z dílny Michaela Baye. A co nás v něm čeká?

Ohňostroj na rozloučenou

Zuřivá válka mezi lidmi a Transformery. Oblíbený a moudrý vůdce Autobotů Optimus Prime je k nenalezení. Horší začátek filmu jsme si snad ani nemohli přát. Ještě ale není vše ztraceno! V pořadí pátý film Transformers přímo navazuje na čtvrtý díl a přináší svým fanouškům velkolepou podívanou. Sám otec této úspěšné „transformeří série“, režisér Michael Bay, tvrdí, že pátý díl je skutečně už jeho posledním. Proto chce odejít ve velkém stylu a s „pořádným ohňostrojem“. V jeho pojetí zní ta slova fanouškům velmi výpravných akčních filmů jako rajská hudba.

Foto:  Hasbro

Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformery bohaté zkušenosti a válce navzdory se spojí s „nepřítelem“ Bumblebeem. Jejich společným cílem je nalezení důvodu, proč se Transformers po staletí vracejí na Zemi. Odpověď na tuhle otázku jim může dát významný historik a asi největší teoretický znalec Transformers Edmund Burton (Anthony Hopkins), který věří, že právě v minulosti lze najít klíč k ukončení války a záchraně lidstva. Velmi nesourodou skupinku doplňují ještě krásná oxfordská profesorka (Laura Haddock) a osiřelá puberťačka Izabella (Isabela Moner), která toho na svůj věk zažila s Transformery až příliš. Je i filmové diváky čeká příběh, který se odehrává v časoprostoru několika set let, na několika kontinentech. Dozví se, k čemu doopravdy sloužily kameny ve Stonehenge, a možná nakonec naleznou i ztraceného Optima Prima.

Najdi svého Transformera

Jako každý správný fanoušek, tak i ty určitě sníš o svém vlastním Autobotovi. Kdo by ve své sbírce nechtěl mít mocného Optima Prima, nebo věrného Bumblebeeho, a vést s nimi nebezpečný boj za záchranu země proti zrádným Desepticonům? Hasbro nyní přichází se zcela novou filmovou kolekcí figurek z filmu Transformers, ze které si jistě vybereš i ty.

Foto:  Hasbro

Figurky tvých oblíbených hrdinů jsou v nabídce v nejrůznějších velikostech a úrovních transformace (proměna z robota na vozidlo a zpět) – od jednoho rychlého kroku až ke složitější přeměně, která se odehraje ve 22 krocích. Tak jako ve filmu i zde figurky Transformerů vydrží dlouhé boje, jsou totiž vyrobeny z kvalitního materiálu a díky propracovaným detailům naprosto odpovídají svým filmovým protějškům.

Foto:  Hasbro

Teď už nemusíš o svém Transformerovi jen snít, ale můžeš si najít toho pravého přímo pro tebe.

ABC VERDIKT: Mumie ožívá

ABC VERDIKT: Mumie ožívá

Animáky z Anifilmu: Výběr nejzajímavějších filmů

Animáky z Anifilmu: Výběr nejzajímavějších filmů

Wonder Woman: Amazonka překoná i Batmana a Supermana

Wonder Woman: Amazonka překoná i Batmana a Supermana

Galerie Mimoňů z Já, padouch 3

Galerie Mimoňů z Já, padouch 3

 

Články odjinud