Batman, Superman, Wonder Woman: Všichni Znovuzrozeni!

Batman, Superman, Wonder Woman: Všichni Znovuzrozeni!
Sdílej
 
Připravte se na nové komiksové série. Batman, Superman, Wonder Woman, Sebevražedný oddíl, Liga spravedlnosti, Flash, Harley Quinn, Detective Comics a Green Arrow se znovuzrodili v češtině. A začínají vycházet od jedničky.

 

Batman, Superman, Wonder Woman, Sebevražedný oddíl, Liga spravedlnosti, Flash, Harley Quinn, Detective Comics a Green Arrow se znovuzrodili v češtině díky nakladatelstvím Crew a BBart. Znovuzrození hrdinů DC je komiksová událost, díky které začaly jednotlivé série vycházet znovu od prvního čísla. Je to návrat DC na výsluní, nový začátek pro nové čtenáře. Není to ale nové převyprávění slavných událostí a počátků postav, jako spíš návrat k tomu zásadnímu, co dělá slavné postavy tak legendárními. Připravte se na špičkové příběhy... a masivní útok komiksů. Každý měsíc jich vyjde několik najednou. Cena je naštěstí příznivá: necelé tři stovky.

Znovuzrození hrdinů DC •  BB Art, Crew

Znovuzrození hrdinů DC

Vychází 24. 5. 2018

Komiks, kterým to vše začíná! Ve světě DC se něco děje. Hrdinové si začínají vzpomínat na věci, které se staly úplně jinak než si pamatují. A vypadá to, že nejsou sami, ale někdo je sleduje… Tahle kniha mezi americkými fanoušky vzbudila velkou kontroverzi a scenárista Alan Moore (Watchmen – Strážci, Liga vyjímečných) ji dokonce proklel. Má 100 stran a stojí jen 99 korun. Příběh napsal současný ředitel vydavatelství DC Geof Johns, kterému už u nás vyšly komiksy Green Lantern: Tajemství původu nebo Batman: Země jedna. Kresbu zařídili jedni z nejúspěšnějších současných výtvarníků jako Ivan Reis nebo Gary Frank.

Znovuzrození: Hrdinové přicházejí

Znovuzrození: Hrdinové přicházejí

Batman

Vychází 2. 5. 2018

Batman má nového scenáristu a nového kreslíře! Po úspěšné sérii od Scotta Snydera (Batman: Soví tribunál, Soví město) přichází nová scenáristická hvězda Tom King a představuje nové hrdiny, kteří přichází na pomoc Temnému rytíři. Jeden z nich má poměrně nacionální jméno Gotham. První kniha je sice trochu vlažnější, ale postupně se v téhle sérii (hlavně ve třetí knize) rozjíždí velké věci. Batman je jedna z nejlepších sérií projektu Znovuzrození a nakreslil ji David Finch (Batman: Temný rytíř).

Batman •  Crew

Wonder Woman: Lži

Vychází 15. 5. 2018

Wonder Woman píše hvězda komiksových detektivek Greg Rucka, od něhož jste mohli číst třeba Gotham Central. Tentokrát si vzal na paškál princeznu Dianu, ne tu britskou, ale tu z ostrova Themyscira. Wonder Woman v tomhle komiksu pátrá po tom, kým vlastně je. Její vzpomínky totiž nedávají smysl. Jedno víme jistě: není to princezna od Disneyho! Narozdíl od konkurenčního Thora. Kreslí evropský kreslíř Liam Sharp, který dělal Soudce Dredda.

Co znamená poslední scéna po titulcích Avengers: Infinity War?

Co znamená poslední scéna po titulcích Avengers: Infinity War?

Sebevražedný oddíl

Vychází 8. 5. 2018

Pokud nervózně vyhlížíte druhý díl vašeho oblíbeného filmu, tak už dál nemusíte! Ještěr Killer Croc, věčně opilý Captain Booberang, nájemný žoldák Deadshot a samozřejmě šíleně zábavná a zábavně šílená Harley Quinn jsou zpátky. Jejich nepřítelem bude tentokrát i generál Zod (ten z klasického filmu Superman)! Sebevražedný oddíl kreslí žijící legenda amerického komiksu Jim Lee, jeden z majitelů vydavatelství DC, který načtrnul slavný příběh Batman: Ticho.

Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn •  BB Art, Crew

Harley Quinn

Vychází 15. 5. 2018

Doktorka Harleen Quinzel měla tu smůlu/štěstí, že se stala osobní psychiatričkou Jokera. A jak všichni víme, kdokoliv kdo se přiblíží k Jokerovi nedopadne dobře. Z Harleen se stala Harley Quinn - Jokerova přítelkyně, která je v jistých směrech ještě šílenější než on. V tomhle příběhu bojuje třeba s hordami zombií, ale to by nebyla Harley, aby si z toho neudělala zábavu. Harley Quinn je jeden z mála komiksů, který navzdory Znovuzrození vesele pokračuje a navazuje na příběhy, co vyšly dřív. Jenže Harley to má na koláčku. A vy můžete taky.

Evoluce super padoucha: Jak se měnil Joker?

Evoluce super padoucha: Jak se měnil Joker?

Liga Spravedlnosti

Vychází 5. 6. 2018

Superman je mrtvý...ale žije! Jste zmatení? Představte si jak zmatení musí být hrdinové DC! Nový Superman pochází z jiné dimenze, je připravený do akce, jenže nikdo ho pořádně nezná, takže mu ani nikdo nevěří. Zabrání to Muži z oceli zachránit svět? Ne. Asi... Ligu spravedlnosti napsal Bryan Hitch, který má za sebou Ultimates. Příběh je prologem připravovaného crossoveru Liga spravedlnosti vs. Sebevražedný oddíl.

Znovuzrození hrdinů DC •  Crew

Batman: Detective Comics

Vychází 12. 6. 2018

Má to plášť, ale temný rytíř to není! Co je to? Tajná jednotka, která odkoukala od Batmana ty nejlepší fígle a chce pochytat maskované hrdiny, kteří se mezitím k Batmanovi přidali. Podaří se Batmanovi a jeho spojencům udržet status quo v ulicích Gothamu a ochránit vlastní know-how? Komiks píše James Tynion IV, který je jeden z nejlepších současných scenáristů vydavatelství DC. U nás od něj vyšla knížka Batman / Želvy nindža.

Stephen Hawking a jeho podivuhodný komiksový vesmír

Stephen Hawking a jeho podivuhodný komiksový vesmír

Green Arrow

Vychází 19. 6. 2018

Ne, tohle není Robin Hood, i když tak možná se svou bradkou a knírem vypadá. Je to maskovaný strážce pořádku Green Arrow. Ve dne milionář a v noci mstitel nevinných. Ne, tohle neodkoukal od netopýřího rytíře a kdo řekne něco jiného, dostane šípem do zadele! Možná ho znáte z televizního seriálu Arrow, ale v komiksu, který má samá kladná hodnocení, vypadá trochu jinak. Možná zajímavěji?

Znovuzrození hrdinů DC •  Crew

All-Star Batman

Vychází 19. 6. 2018

Scott Snyder je člověk, kterého není snad potřeba ani představovat. Sedm let táhl jednu z nejoblíbenějších Batmanovských sérií a přesto si našel čas, aby napsal zajímavé horory jako Wytches nebo Severed. I když skončil s hlavní řadou, od Batmana úplně neodešel. Nechal si tuhle minisérii. Kreslíře Johna Romita Jr. můžete znát díky jeho Spider-Manovi.

Flash

Vychází 26. 6. 2018

"Viděli jste ho? Teď tady byl a už je zase pryč!” Takhle nějak vypadá běžný den v životě nejrychlejšího člověka světa. A není sám! Po celém městě se začínají objevovat hrdinové se stejnou schopností. Otázkou je, co teď s tím? Měl by Flash založit školu? Nebo by stačil dálkový rychlokurz pro superhrdiny? Kniha perfektně představuje titulního hrdinu. A navíc má fakt skvělou kresbu Itala Carminea Di Glandomenicoa, který dělal na sérii Punisher: War Zone.

Flash: Bleskově úspěšný superhrdina z Arrowverse

Flash: Bleskově úspěšný superhrdina z Arrowverse

Evoluce Batmana: Tváře Temného rytíře

Evoluce Batmana: Tváře Temného rytíře

Evoluce superhrdiny: Jak se měnil Captain America?

Evoluce superhrdiny: Jak se měnil Captain America?

Wonder Woman

Video se připravuje ...

Wonder Woman trailer s českými titulky • Zdroj: Vertical Ent.

 

Články odjinud