Namalujte s kamarády obraz on-line!

Namalujte s kamarády obraz on-line!
Sdílej
 
Malovat si s kamarády, kteří jsou u počítače stovky kilometrů od vás? Jde to, poradíme vám, jak na to.

 

Baví vás kreslit, i když víte, že nemáte talent jako Picasso? Nebo podobný talent dokonce máte? A víte, že na webu můžete tuto dovednost rozvíjet v některém z kreslících programů?

 

Možná si teď pod fousy mumláte, že kreslení na webu není žádnou novinkou. Ano na webu se dá kreslit na desítky způsobů, ale nová služba FlockDraw se nestala hitem pro nic za nic. Je ohromně jednoduchá a umožňuje zapojit do kreslení ostatní.


Stačí navštívit adresu flockdraw.com a kliknout na tlačítko „Start Drawing“. V tu chvíli se vám na monitoru počítače otevře bílá nepopsaná tabule s přidělenou unikátní adresou. Na ni můžete například prostřednictvím Facebooku nebo blogu pozvat své kamarády a začít kreslit.

 

Samotný program připomíná aplikaci Malování, takže to není nic, co byste nezvládli. Používáte standardní nástroje jako „tužka“, „štětec“, „guma“, „plechovka s barvou“ atd. Co malování činí zábavným, je právě spoluúčast kamarádů. Můžete obrázek společnými silami tvořit a vylepšovat, možností je ale také nelítostná bitva (zbraněmi jsou barvy a mazací guma, vyhrává nejrychlejší a nejvytrvalejší).

 

FlockDraw má také funkci „embed“, takže si kreslící tabuli můžete vložit na web nebo na svůj blog. Na malování jednoho obrázku se může podílet až padesát lidí najednou! Když se vám jich podaří dát dohromady aspoň deset, uvidíte, že je to docela cvrkot! Každopádně se to vyplatí vyzkoušet na http://flockdraw.com

Klíčová slova:
zabava, slon, čmáradlo, obraz on-line
 

Články odjinud