Vyhraj s filmem Cesta na tajuplný ostrov 2

Vyhraj s filmem Cesta na tajuplný ostrov 2
Sdílej
 
Do kin míří nové filmové dobrodružství Cesta na tajuplný ostrov 2. Warner Bros. Pictures a Abíčko proto přináší soutěž o super filmové ceny.

 

Cesta na tajuplný ostrov 2 bude v kinech od 16. února. V soutěži můžeš vyhrát batoh, puzzle, tattoo, ještěrku nebo tričko s fosforovým potiskem.

 

V tomto pokračování celosvětově úspěšného filmu „Journey to the Center of the Earth,“ z roku 2008 nové rodinné dobrodružství filmu „Journey 2: The Mysterious Island“ ve formátu 3D začíná tím, že mladý Sean Anderson (Josh Hutcherson, který hrál v této roli i v předchozím filmu) dostane zakódované tísňové volání ze záhadného ostrova, z míst, kde by se žádný ostrov nacházet neměl. Je to místo, kde jsou zvláštní formy života, hory ze zlata, životu nebezpečné sopky a nejedno pozoruhodné tajemství.

Nový nevlastní otec Hanka (Dwayne Johnson) není schopen syna zadržet a tak se s ním raději vydá na společnou výpravu.  Společně s pilotem helikoptéry (Luis Guzman) a jeho krásnou a rozhodnou dcerou (Vanessa Hudgens), se vydají hledat ostrov, zachránit opuštěné obyvatele ostrova a také uniknout seizmickým vlnám, které tlačí ostrov pod vodu, kde by poklady ostrova byly navždy pohřebeny v moři.

 

Více o filmu se dozvíš na webu www.themysteriousisland.com.

 

 

Soutěžní otázky:

 

1. Kdy bude filmu uveden do českých kin? (datum)

2. Jak se jmenuje herečka, která ve filmu Cesta na tajuplný ostrov 2 hraje postavu Kailani? Tato herečka je známá svojí postavou z filmů Muzikál ze střední.

3. Kdo hraje ve filmu postavu Seana Andersona? Mohli jste ho také vidět už v prvním filmu Cesta do středu země.

 

Správné odpovědi pošlete na e-mail abc@ringier.cz do 27.2. 2012. Do předmětu nezapomeňte napsat OSTROV.

Klíčová slova:
film, soutez, tajuplny ostrov, ceny