Líbí se Vám papírové modely?

Sdílej
 
Jestliže ano, přijeďte se podívat, zasoutěžit si a vyhrát jednu z více než 60 medailí, modelů, pohárů a dalších cen, které jsme pro vás připravili na modelářské akci Neratovický papír, která je otevřena všem zájemcům.

Jestliže ano, přijeďte se podívat, zasoutěžit si a vyhrát jednu z více než 60 medailí, modelů, pohárů a dalších cen, které jsme pro vás připravili na modelářské akci Neratovický papír, která je otevřena všem zájemcům. Nad rámec klasické soutěže jsme pro Vás premiérově připravili speciální kategorie NERA-T813ETT pro stavitele modelu truck triálového speciálu z ABC č.20, NERA-TRUCK pro modely sportovních a užitkových nákladních vozů a souprav, NERA-F1 pro modely vozů F1 všech měřítek a provedení a NERA-GENERAL pro všechny ostatní druhy papírových modelů bez omezení.

Foto
Čeká na vás prezentace modelů z celorepublikové mistrovské soutěže, galerie historických vystřihovánek, prodej širokého sortimentu papírových modelů české i zahraniční produkce.
Součástí tohoto setkání bude prezentace speciálu ABC s modely F1, zájemci si budou moci popovídat s autory speciálu ABC FORMULE 1 a zajezdit si s modely F1 na velké autodráze.
Kdy? 21. - 22. listopadu 2003
Kde? V DDM Neratovice
Bližší informace na , tel.: 315 683 988 (navečer),
mobil: 602 485 512