Astro Racers: 22–Lambo 2

Astro Racers: 22–Lambo 2
Sdílej
 
V ABC vychází vystřihovánky ze série sci-fi letounů, které se účastní meziplanetárních závodů Astro Racers.

 

Podrobnosti ze zákulisí tohoto podniku najdete na webu abicko.cz. Kromě dalších modelů se v příštích číslech ABC můžete těšit i na soutěž inspirovanou závody Astro Racers. Budeme hrát o tři digitální fotoaparáty s kamerou!

 

Astro Racer číslo 22

Pilot Robert MC´Ready, 52 let, švýcarský podnikatel, inovátor a nadšený závodník. Toto bude jeho první zkušenost v Astro Racers. Jeho stroj je upravený sportovní letoun firmy Lambogiaro. Pod dohledem odborníků z továrny, kde se tyto exkluzivní stroje vyrábí, byl stroj notně odlehčen, vyladěn a instalován bezpečnostní EEV systém. Takže vnější karoserie může hodně klamat a nevypovídá nic o útrobách letounu. Můžeme se dočkat překvapení.

 

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

1. Díl 10 podlepte čtvrtkou (gramáž přibližně 200 g/m2). Jednotlivé díly vystřihněte.

2. Hrany, jež budete tupým nožem rýhovat z líce tisku, jsou zakresleny čárkovanou čarou (- - -), papír ohněte lícem od sebe. Hrany, které budete rýhovat z rubu tisku, jsou kresleny čerchovanou čarou (-.-.-), papír ohněte lícem k sobě.

3. Jednotlivé díly lepte pomocí chlopní. Umístění dílů je vyznačeno v místě přilepení shodným číslem.

 

 

NÁVOD NA SLEPENÍ

1. Na kokpit 2 přilepte bočnice 3 a 4. Na přední část vlepte sání 5. Na zadní část vzniklého celku přilepte díl 1. Na jeho strany nalepte křídla – díl 8 na pravou stranu a díl 6 na levou stranu po směru letu. Celek uzavřete podlepeným dílem podvozku 10.

2. Na podvozek 10 nalepte na vyznačená místa dvě zadní přistávací nohy 13 a přední přistávací nohu 14. Vrchní stranu letounu doplní v jeho středové části hlavní křídlo složené z dílu 11 a plochy křídla 12. Na konce hlavních křídel nalepte směrovky 9 a 7.

3. Letoun doplňuje billboard – díl 15, který je volně stojící. Natvarujte ho a pak slepte k sobě.

 

Závody Astro Racers začínají

Závody Astro Racers začínají

Astro Racers: O2-Rival RTX

Astro Racers: O2-Rival RTX

09-D9 Racer

09-D9 Racer

Klíčová slova:
astro racers