Astro Racers: Cherokee

Astro Racers: Cherokee
Sdílej
 
V ABC vychází vystřihovánky ze série sci-fi letounů, které se účastní meziplanetárních závodů Astro Racers.


Závody Astro Racers začínají

Závody Astro Racers začínají



Astro Racer číslo 16

Toto místo zaujal USMC Team se svým strojem. Původně vojenská zásobovací loď byla předělána k nepoznání. Místo pro náklad zaplnily nádrže s palivem a pomocné motory. Pevný skelet celého stoje dává pilotovi jistotu do té míry, že letoun nemá namontovaný záchranný systém EEV (únikové plavidlo). Přestavba lodi UD-5F Cherokee nebyla jednoduchá a kromě amerického USCM Teamu se na ní podílela i firma GEAR (výrobce podvozků) spolu s dalšími drobnějšími sponzory. Stroj pilotuje 39letý bývalý americký vojenský pilot Mick Ferro, vítěz armádního derby Go Marine!

 

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

1. Jednotlivé díly vystřihněte. Hrany, jež budete tupým nožem rýhovat z líce tisku, jsou zakresleny čárkovanou čarou (- - -), papír ohněte lícem od sebe. Hrany, které budete rýhovat z rubu tisku, jsou kresleny čerchovanou čarou (-.-.-), papír ohněte lícem k sobě.

3. Jednotlivé díly lepte pomocí chlopní. Umístění dílů je vyznačeno v místě přilepení shodným číslem.

 

 

 

 

NÁVOD NA SLEPENÍ

1. Vystřihněte, narýhujte a slepte tělo letounu 1. Pro uzavření dílu 1 použijte díl ústí motorů 3. Na přední část těla 1 nalepte kokpit 2. Po stranách přilepte stabilizátory – díl 5 na levou stranu a díl 6 na pravou stranu. Na horní část těla 1, za kokpit, přilepte křidélka 7. 2. Na ústí motorů 3 nalepte ocasní část 4. Na ni patří ocasní plochy: složené dvojité křídlo z dílů 8, 9 na levou stranu a stejné křídlo z dílů 10, 11 na pravou stranu.

3. Na předěl mezi tělem 1 a ocasní částí 4 nalepte zadní přistávací nohu 12. Přední přistávací nohy 13, 14 následně přilepte zespodu na tělo 1 do příslušných míst. 

 

 

Astro Racers: 19 - Scarabeus

Astro Racers: 19 - Scarabeus

Astro Racers: 18 – Zen

Astro Racers: 18 – Zen

Astro Racers: 03 – Ultima WF

Astro Racers: 03 – Ultima WF