Astro Racers: Lightjet

Astro Racers: Lightjet
Sdílej
 
V ABC vychází vystřihovánky ze série sci-fi letounů, které se účastní meziplanetárních závodů Astro Racers.

 

Astro Racer: LEG craft

Astro Racer: LEG craft

 

 

Páté příčky dosáhl 26letý francouzský pilot Michell Galett spolu s teamem Light Solutions. Firma stejného jména je hlavním sponzorem unikátní lodi s rozvody světelného média. Médium je zdrojem pro palubní systémy a zároveň i pohonem.

Je vedeno po povrchu letounu a stroj tím získal unikátní vzhled. Na trupu i konzolích jsou svítící pruhy – nepřehlédnutelný poznávací prvek. Lightjet je dalším nasazeným černým koněm, který může pořádně zamíchat předními příčkami nadcházejícího závodu.

 

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

1. Jednotlivé díly vystřihněte. Hrany, jež budete tupým nožem rýhovat z líce tisku, jsou zakresleny čárkovanou čarou (- - -), papír ohněte lícem od sebe. Hrany, které budete rýhovat z rubu tisku, jsou kresleny čerchovanou čarou (-.-.-), papír ohněte lícem k sobě.

3. Jednotlivé díly lepte pomocí chlopní. Umístění dílů je vyznačeno v místě přilepení shodným číslem.

 

 

 

NÁVOD NA SLEPENÍ

1. Vystřihněte, narýhujte a slepte trup 1. Na jeho zadní část nalepte kokpit 2. Na trup 1 přilepte levé rameno 3. Na něj umístěte levý stabilizátor 4. To samé proveďte i pro pravou stranu modelu – k trupu 1 nalepte pravé rameno 5 a na něj pravý stabilizátor 6.

2. Stabilizátory jsou vyztuženy vůči trupu spodními nosnými plochami – plochu 7 vlepte mezi trup 1 a stabilizátor 4, plochu 8 mezi trup 1 a stabilizátor 6.

3. Na oba stabilizátory 4, 6 nalepte přistávací nohy 9 (2x), na trup 1 přilepte nohu 10.

 

 

Astro Racers: Cherokee

Astro Racers: Cherokee

Astro Racers: 19 - Scarabeus

Astro Racers: 19 - Scarabeus

Astro Racers: 18 – Zen

Astro Racers: 18 – Zen

Klíčová slova:
astro racers