Astro Racers: 44 – Alpha Plus

Astro Racers: 44 – Alpha Plus
Sdílej
 
Toto startovní číslo přísluší Alpha Teamu. Zkonstruoval model Alpha Plus, moderní stoj, jehož předobrazem byl úspěšný závodní letoun minulé éry Beta.

 

 

 

 

 

Alpha Plus je řízena čerstvou vítězkou Retro Gear Racing 38letou Thereou Janine Sekou z Panamy. Neznámá pilotka překvapila hlavně 13. místem v rychlostním testu WFR a je držitelkou zátěžové trofeje 11G. Samotný team doufá v sesazení úhlavního protivníka, Rivala RTX. Technicky na to Alpha plus má, a pokud je pilotka schopna vydržet extrémní zátěž, stává se z nich opravdu nepředvídatelné duo.

 
                   

 PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

1. Jednotlivé díly vystřihněte. Hrany, jež budete tupým nožem rýhovat z líce tisku, jsou zakresleny čárkovanou čarou (- - -), papír ohněte lícem od sebe. Hrany, které budete rýhovat z rubu tisku, jsou kresleny čerchovanou čarou (-.-.-), papír ohněte lícem k sobě.

3. Jednotlivé díly lepte pomocí chlopní. Umístění dílů je vyznačeno v místě přilepení shodným číslem.

 

NÁVOD NA SLEPENÍ

1. Vystřihněte, narýhujte a slepte kapotu 1. Na její zadní část nalepte obě ústí motorů 2, 4 a zadní část kabiny 3. Na spodek přední části kapoty 1 nalepte vytvarovaný díl 5. Celek zavřete nalepením povozku 6.

2. Na kapotu 1 nalepte kabinu 7. Na kabinu přilepte nástavec 8. Na boky kapoty 1 nalepte křidélka 9, 10.

3. Na zadní horní část kapoty 1 nalepte do příslušných míst levé a pravé sání 11 a 12. Na přední část letounu nalepte sání s blinkry 13, 14. Na podvozek 6 dolepte podvozkové nohy 15 (dbejte na orientaci značek TOP).



Astro Racers: Lightjet

Astro Racers: Lightjet

Astro Racer: LEG craft

Astro Racer: LEG craft

Astro Racers: Cherokee

Astro Racers: Cherokee

 

 

Klíčová slova:
astro racers