Astro Racers: Astro Racer číslo 60 - Le Fleur

Astro Racers: Astro Racer číslo 60 - Le Fleur
Sdílej
 
Pozici 60 drží vývojová skupina tří firem: La Fleur – francouzské výzkumné laboratoře hvězdných pohonů.

 

 

Le Fleur je jako vesmírná květina •  Jan Rükr

 

Pozici 60 drží vývojová skupina tří firem: La Fleur – francouzské výzkumné laboratoře hvězdných pohonů, Merser – provoz na výrobu opláštění kosmických lodí a firma Dark Star – využívající poznatků z temných hvězd. Z kooperace vzešel model dvoutrupé lodi, který náleží každému kooperantu stejnou měrou. Proto byly postaveny tři stejné lodě s různými startovními čísly. Číslo 60 si vylosovaly laboratoře La Fleur a do kokpitu usedl vývojový pilot Rakušan Stefan Grüss.

 

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

1. Jednotlivé díly vystřihněte. Hrany, jež budete tupým nožem rýhovat z líce tisku, jsou zakresleny čárkovanou čarou (- - -), papír ohněte lícem od sebe. Hrany, které budete rýhovat z rubu tisku, jsou kresleny čerchovanou čarou (-.-.-), papír ohněte lícem k sobě.

2. Díly lepte pomocí chlopní. Umístění dílů je vyznačeno v místě přilepení shodným číslem.

 

Návodná kresba •  Jan Rükr


NÁVOD NA SLEPENÍ

1. Vystřihněte, narýhujte a slepte hlavní trup z nosné konstrukce 1, z křidélka 2, z boku 3, z bočnice 4 a ze spodního dílu 5. Na nosný trup nalepte chlazení 6 a kokpit 7. Na bok nosného trupu přilepte motor složený z dílů 8, 9 a z nosníku 10.

2. Slepte pomocný trup z nosné konstrukce 11, z boku 12, z bočnice 13 a ze spodního dílu 14. Pomocný trup uchyťte k hlavnímu trupu v místě držáku motoru 10 a v přední části pomocí vzpěry z dílů 5, 16.

3. Na spodní část vzniklého letounu nalepte do předních partií přistávací nohy 18 a do zadních partií nohy 17.

 

 

Astro Racers: Adelante

Astro Racers: Adelante

Astro Racer 52: Bubbler

Astro Racer 52: Bubbler

Astro Racer: 51 – YB

Astro Racer: 51 – YB

Klíčová slova:
astro racers