Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 13

Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 13
Sdílej
 
V novém ABC najdeš pokračování nejlepšího podmořského animáku a spoustu dalšího. Podívej se na ukázku z čísla 13.

 

Na Srí Lance mají želví porodnici. Blíží se konec černého jestřába, protože přilétají vrtulníky nové generace - s dotykovou obrazovkou. Co všechno dovedou roboti roku 2016: Třeba takový Ocean One hledá poklady v hlubinách. Jak odhalit tajemství supího hnízda a jak dopadla Kostkománie 2016? To vše a ještě více se dozvíte v novém ABC. Ve třináctém ábíčku nechybí ani vystřihovánka amerického taxíku.

ABC 13 vychází 21. 6.

Mláďata nám dělají radost

Programy navracení vyhynulých nebo kriticky ohrožených zvířat do přírody nás v redakci ábíčka fascinují a a bedlivě je sledujeme. Tím spíš, když se uskutečňují za pomoci českých odborníků nebo dokonce v českém prostředí.

Divocí koně v Milovických Travinách

O divokých koních z Milovic jsme poprvé psali před rokem a půl, když byli v naší přírodě žhavou novinkou. Nyní jsme se na místo činu vrátili, protože vedle koní přibyli zubři a pratuři. Ale co je ještě důležitější, všichni tito velcí kopytníci se začali v našich podmínkách množit. Dočkali jsme se hříbat a telátek zubrů i praturů. Jedno tele se dokonce narodilo pouhý den před naší návštěvou. Pojďte s námi za těmito malými zázraky přírody. Reportáž Zdeny Martinové nalistujete v novém ABC.

Tady je malá ochutnávka ABC 13:

Exkurze v Milovických Travinách: Za divokými zubry a koňmi v Česku

Exkurze v Milovických Travinách: Za divokými zubry a koňmi v Česku

Robot Ocean One hledá poklady v hlubinách

Robot Ocean One hledá poklady v hlubinách

 

Články odjinud