Hledá se Dory: Premiéru podpoří unikátní mořská výstava

Hledá se Dory: Premiéru podpoří unikátní mořská výstava
Sdílej
 
Na premiéře animáku Hledá se Dory v pražském Centru Černý most uvidíte nikátní mořskou výstavu s akváriem o objemu 800 litrů.

Jedinečnou šanci zhlédnout mezi prvními film Hledá se Dory od studia Disney/Pixar, jenž navazuje na celosvětový hit Hledá se Nemo, přinese Centrum Černý Most svým návštěvníkům již ve středu 15. června v rámci celorepublikové slavnostní premiéry filmu.

Unikátní mořské akvárium

Doprovodná zábavně-edukační výstava, kterou v centru na Černém Mostě doplní unikátní mořské akvárium s objemem 800 litrů potrvá do 19. června.

Multikino CineStar v Centru Černý Most představí divákům v České republice vůbec poprvé nový příběh z dílny studia Disney/Pixar nazvaný Hledá se Dory, jehož předchozí díl věnovaný oranžové rybce Nemo se zařadil mezi 10 nejlepších animovaných filmů na světě.

Hledá se Dory: Soutěž o ceny k novému animáku od Pixaru!

Hledá se Dory: Soutěž o ceny k novému animáku od Pixaru!

Premiéra Dory zdarma

Možnost zhlédnout novinku zdarma v rámci slavnostní premiéry ve středu 15. června, tedy dokonce o den dříve před oficiálním uvedením filmu do českých kin, získají vítězové soutěže o vstupenky. „Vyhrávat se bude na našem facebookovém profilu od 1. do 10. června ve speciální soutěži pexeso,“ uvedla Michaela Matlasová, marketingová manažerka Centra Černý Most.

„Jsme velice rádi, že vůbec první promítání filmu Hledá se Dory hostí právě naše centrum. Věříme, že to zákazníci s nadšením uvítají, stejně jako zábavně-edukační výstavu.“

Sasanky a rybky z animovaného příběhu

Tematickou výstavu ozdobí unikátní mořské akvárium, které bude ve spolupráci s firmou Aqua Rain s.r.o. do prostor Centra Černý Most naistalováno. 800litrová nádrž s mořskou vodou a tzv. živým pískem importovaným z korálových oblastí se stane domovem symbiotických sasanek a rybek známých z animovaného příběhu studia Disney/Pixar: oranžových klaunů očkatých (filmový Nemo) a modrých bodloků pestrých (předobraz pro Dory).

Akvárium bude osvětleno pomocí LED technologií, jež dokáží rybkám zprostředkovat přirozené prostředí a světelné podmínky, jako je rozednívání, stmívání, blesky nebo noční měsíc.

Video se připravuje ...

Hledá se Dory teaser trailer • Zdroj: Falcon

Dokumentární filmy National Geographic

Držitelé věrnostní karty Centra Černý Most mohou navíc od pátku do neděle 17. – 19. června využít možnosti bezplatných promítání dokumentárních filmů od National Geographic (mezi 10. a 16. hodinou) či si připomenout snímek Hledá se Nemo (od 16 hodin).

Více informací naleznete na www.centrumcernymost.cz

nebo na www.facebook.com/centrumcernymost.

Více o animovaných filmech

Hledá se Dory: Tady najdete galerii a trailery

Hledá se Dory: Tady najdete galerii a trailery

Hodný dinosaurus: Kdo je vlastně páníček a kdo mazlíček?

Hodný dinosaurus: Kdo je vlastně páníček a kdo mazlíček?

Video se připravuje ...

Hledá se Dory trailer 1 • Zdroj: Falcon

 

Články odjinud