K Avengers se přidává Barbar Conan!

K Avengers se přidává Barbar Conan!
Sdílej
 
K superhrdinskému týmu Avengers se přidává nečekaná posila. Hlavní hrdina fantasy příběhů Barbar Conan se setkává s Wolverinem, Venomem, Punisherem, Elektrou a Bratrem Voodoo v nové komiksové sérii Savage Avengers.

 

Řadami superhrdinského týmu Avengers prošlo mnoho pozoruhodných (anti)hrdinů, ať už se jejich příběhy odehrály ve filmech nebo na stránkách komiksů. Ale žádná z nových posil nepřekvapila tak jako teď. K Avengers se přidává Barbar Conan! Hlavní hrdina fantasy příběhů se setkává s Wolverinem, Venomem, Punisherem, Elektrou a Bratrem Voodoo v nové komiksové sérii Savage Avengers od vydavatelství Marvel.

Barbar Conan má dlouhou komiksovou historii. První sérii s tímto neohroženým šermířem vydával Marvel už před padesáti lety. Conan se znovu vrátil do Marvelu před několika měsíci a od začátku tohoto roku se objevuje ve vlastních řadách Conan the Barbarian (Barbar Conan) a Savage Sword of Conan (Conanův divoký meč).

K Avengers se nečekaně přidal Barbar Conan •  Marvel Comics

Conan a zdivočelí Avengers

Scenárista Garry Duggan, který je autorem příběhů v sérii Savage Sword of Conan, má na svědomí také Savage Avengers (Divocí Avengers). Avengers se dozvídají, že zločinecky japonský klan Hand obchoduje s kouzly s temnými mágy z jiného světa. Rozhodnou se tomu zabránit. Mezitím se Conan snaží získat cenný amulet. A jejich cesty se zkříží.

Conan se nesetkává s Avengers nebo jinými superhrdiny poprvé. V průběhu let se několikrát objevil ve speciálech What If, které ale výcházejí z myšlenky "co by… kdyby…". Na motivy volné série What If teď studio Marvel připravuje nový seriál. Není to tak dávno, co se navíc Conan potkal ve speciální komiksové mini sérii s Wonder Woman (podívej se do galerie).

>>Souboj superhrdinů: Rozhodni, kdo je nejlepší!


Barbar Conan: Díky Marvelu se vrací muž s mečem

Barbar Conan: Díky Marvelu se vrací muž s mečem

Avengers jsou jenom holky: Úplně nový tým začíná na jaře

Avengers jsou jenom holky: Úplně nový tým začíná na jaře

Avengers: Endgame – Režiséři odhalují záhadu Captaina Ameriky

Avengers: Endgame – Režiséři odhalují záhadu Captaina Ameriky

 

 

Články odjinud