"Zelený" Cyber Shot

"Zelený" Cyber Shot
Sdílej
 
Nový model C901 je z produktové řady Cyber Shot, tedy se zaměřením na fotografování. Proto nepřekvapí kvalitní integrovaný fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů a xenonovým bleskem.

"Zelený" Cyber Shot: Sony Ericsson C901 GreenHeart

NÁŠ TIP

 


Nový model C901 je z produktové řady Cyber Shot, tedy se zaměřením na fotografování. Proto nepřekvapí kvalitní integrovaný fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů a xenonovým bleskem. Pro zachycení lepších fotografií nechybí funkce rozpoznávání úsměvu nebo chytrý kontrast. Ani další parametry nezaostávají za konkurencí, ale hlavní zajímavostí je přídomek GreenHeart v názvu telefonu. Výrobce představuje mobil jako ekologický, což spočívá v použití recyklovaných plastů, laků ředitelných vodou, úsporné nabíječky a manuálu jen v elektronické podobě. Telefon je nabízen pouze v bílém provedení.

HODNOCENÍ: 90 %


+ KVALITNÍ FOTOAPARÁT, EKOLOGICKÁ VÝROBA
- VYŠŠÍ CENA
VÝROBCE: SONY ERICSSON
CENA: 7500 Kč (PODZIM 2009)



Pat a Mat

JAVA

 


V této zábavní adventuře umí Pat předměty přenášet a Mat s nimi pracovat. Pomocí těchto vlastností musíte plnit hlavní úkol v každé z pěti úrovní. Tím úkolem je ukuchtit jídlo. A když už se zdá, že máte vyhráno, nakonec se vždy něco pokazí. Jednotlivé úkoly jsou dostatečně zábavné a obtížné. Bohužel jen na krátkou dobu, hru lze totiž dohrát i během jedné hodiny. Grafika kopíruje vlastní seriál a neurazí, horší je to se zvuky.
Rozhodně bych si při vlastním hraní dokázal představit více efektů a pestřejší hudbu v menu.

HODNOCENÍ: 70 %


+ ZÁBAVNÁ ADVENTURA, PROSTŘEDÍ
- ZVUKY, KRÁTKÁ DOBA HRANÍ
Stáhněte si hru Pat a Mat do svého mobilu! Pošlete kód 612931 na číslo 907 99 80. Cena SMS je 80 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier. Cena za stažená data dle tarifu operátora.



Hrdina se srdcem Androida ida HTC HERO

KOMUNIKÁTOR

 


V pořadí druhý komunikátor s operačním systémem Android je HTC TC Hero. V tenkém a elegantním designu se kromě OS Android nachází hází 5megapixelový fotoaparát, integrovaná GPS, wi-fi, bluetooth a podpora všech datových sítí od GPRS po HSDPA. Nechybí ani slot pro paměťové karty. Místo zůstalo i pro 3,5 milimetrový jack. Hero tedy nabídne vše, co se od komunikátoru očekává. HTC k tomu však přidává i nové uživatelské prostředí s názvem Sense. To vychází z Touch Flo 3D, ale je mnohem otevřenější uživatelským úpravám.

HODNOCENÍ: 80 %


+ VÝBAVA, OS ANDORID, VZHLED
- PRAVDĚPODOBNĚ VYŠŠÍ CENA
VÝROBCE: HTCH
CENA: ZATÍM NENÍ V PRODEJI



Rámeček IDT-100

PŘÍSLUŠENSTVÍ


Sony Ericsson pro tento digitální rámeček použil sedmipalcový displej s rozlišením WVGA, a tak je zobrazení velmi kvalitní. Kromě podpory standardních nosičů obrazových dat nabízí i interní paměť 128 MB. Do ní lze fotografie poslat přímo z vašeho telefonu pomocí bluetooth. Rámeček se pohodlně ovládá dotykovými tlačítky, podporuje zobrazení času a časová zapnutí/ vypnutí.

HODNOCENÍ: 70 %


+ KVALITA ZOBRAZENÍ, BLUETOOTH
- VYŠŠÍ CENA
VÝROBCE: SONY ERICSSON
CENA: ASI 3600 Kč

 

Články odjinud