Lovecká sezóna znovu začíná: Strašpytel přichází

Lovecká sezóna znovu začíná: Strašpytel přichází
Sdílej
 
Velký medvěd dokáže mít taky velký strach. Přesvědčí se o tom hlavní hrdinové nového pokračování animované komedie Lovecká sezóna. Strašpytel přichází! Pozor na vlkdolaka!

Kdo je strašpytel, nesmí do lesa

Velký medvěd dokáže mít taky velký strach. Animovaná komedie Lovecká sezóna se svého času stala překvapivým hitem a bláznivá dobrodružství upovídaného jelena Elliota a rozmazleného medvěda Booga pokračují už čtvrtým příběhem. Grizzly Boog se sice úspěšně zabydlel v divočině, ale jeho instinkty domácího mazlíčka v něm pořád přetrvávají. Jedním z nich je strach.

Video se připravuje ...

Lovecká sezóna: Strašpytel • Zdroj: Bontonfilm

Lovecká sezóna s vlkodlakem

Když jelen Elliot u táboráku přidá k dobru historku o nebezpečném vlkodlakovi z místních lesů, Boogovi začne být les trošku nepohodlný. Vždyť je v něm tma a pořád někde něco šustí a všude najednou číhá nebezpečí. Elliot a všichni ostatní kamarádi v lese nasadí jedinou možnou terapii, která může Booga vyléčit – terapii strašením. Během sofistikované léčby ale zjistí, jak to s tím legendárním vlkodlakem vlastně je. A pak se možná budou bát všichni. Ale to nevadí. Můžeme se bát, hlavně když je u toho zábava.  

Více o filmech najdete tady

Až na severní pól: Nejlepší animák roku?

Až na severní pól: Nejlepší animák roku?

Doba ledová Mamutí drcnutí: Pravěká parta je zpátky

Doba ledová Mamutí drcnutí: Pravěká parta je zpátky

Klíčová slova:
film, animovaný, Lovecká sezóna
 

Články odjinud