X-Meni vystřídají Avengers: Nový trailer na Dark Phoenix

Video se připravuje ...
Sdílej
 
X-Meni vystřídají Avengers už letos v létě a nový trailer na jejich další filmové dobrodružství s podtitulem Dark Phoenix vypadá patřičně dramaticky a akčně. Podívej se na to.

 

Nejnovější filmové dobrodružství s X-Meny má podtitul Dark Pheonix (Temná Fénix) a letos v létě vystřídá v kinech Captain Marvel i Avengers. Poprvé a asi naposledy. X-Meni stejně jako Avengers pochází ze stránek komiksových příběhů vydavatelství Marvel, ale filmová práva vlastnilo dlouhé roky jiné studio. To se brzy změní. Disney odkupuje dříve konkurenční hollywoodské studio 20th Century Fox, a tak se X-Meni, ale i Deadpool nebo Fantastická čtyřka, zanedlouho vrátí zpátky k Marvelu.

Nový plakát na film X-Men: Dark Phoenix •  20th Century Fox

X-Meni mají problémy

Na to, jestli se X-Meni potkají (nebo střetnou) s Avengers si ale budeme muset ještě několik let počkat. Film X-Men: Dark Phoenix mezitím finišuje sérii, která začala První třídou a pokračovala Budoucí minulostí nebo Apokalypsou. Děj vychází ze slavného komiksového příběhu Dark Phoenix (vyšel i v češtině). Zvláštní schopnosti Jean Grey ovlivní tajemný kosmický incident natolik, že se jí nakonec vymknou kontrole. Něco podobného jsme mohli vidět už před mnoha lety ve filmu X-Men: Poslední vzdor, jenže ten většinu fanoušků zklamal. X-Men: Dark Phoenix se odehrává v 90. letech a X-Meni jsou všeobecně považováni za hrdiny. To se asi změní, až Jean něco vyvede.


Mutanti kolem nás: Genetika využívaná i zneužívaná

Mutanti kolem nás: Genetika využívaná i zneužívaná

Záhada Avengers: Endgame - kdo chybí v novém traileru?

Záhada Avengers: Endgame - kdo chybí v novém traileru?

Nové číslo časopisu ABC 5/2019: Captain Marvel

Nové číslo časopisu ABC 5/2019: Captain Marvel

Apex Legends je hit battle royale her

Apex Legends je hit battle royale her

 

Články odjinud