Souboj konzolí: Kdo je králem herního světa?

Souboj konzolí: Kdo je králem herního světa?
Sdílej
 
Ať už hrajete jakoukoliv hru, proti komukoliv, tomuto souboji se nic nevyrovná. V listopadu přicházejí na trh nové generace dvou nejoblíbenějších herních konzolí. Xbox i PlayStation překvapují řadou novinek i vzhledem. Jenže která z nich je nakonec lepší? A kterou si můžete zdarma stáhnout jako vystřihovánku?

 

Nové generace herních konzolí Xbox a PlayStation jsou hlavním tématem časopisu ABC č. 23/2020. Ve velkém článku je podrobně rozebíráme - šroubek po šroubku. Dozvíte se všechno o obou verzích nového Xboxu. Společnost Microsoft totiž uvádí na trh rovnou dvojici zařízení. Černý Xbox Series X je nejvýkonnější konzolí současnosti. Bílý Xbox Series S je jeho menším bráškou.

Xbox jako vystřihovánka

Pro všechny, kdo nemůžou dočkat nebo si nemůžou nový Xbox hned osahat, připravil Microsoft sympatickou legrácku. Xbox Series X/S se dá zdarma stáhnout na oficiálním webu xbox.com (tady) jako vystřihovánka. K dispozici je papírový model Xboxu v plné velikosti nebo třetinovém měřítku. PDF vytisknete, vystřihnete, slepíte… a můžete začít plánovat, kam si Xbox postavíte.

Xbox Series X a S jako vystřihovánka zdarma ke stažení •  Microsoft

PlayStation má dvě „mimozemské" verze

PlayStation nesmí zůstat pozadu, a tak i firma Sony připravila dvě verze nové konzole. Standardní PlayStation 5 je přímou konkurenci Xboxu Series X. Druhá verze PlayStation Digital Edition je stejně výkonná, ale chybí jí Blu-ray mechanika (to má společné s Xboxem Series S). Herní konzole od Sony každopádně překvapuje futuristickým, mimozemským vzhledem.

Jak moc se nový Xbox a PlayStation líbí nebo nelíbí, ale hlavně co nabízejí, se dozvíte v článku v ábíčku č. 23/2020 (které si můžete koupit tady, s doručením domů). Snad vám pomůžeme rozhodnout, kdo je králem herního světa.

Nové videoherní konzole: Xbox, nebo PlayStation? To je to, oč tu běží!

Nové videoherní konzole: Xbox, nebo PlayStation? To je to, oč tu běží!

ABC speciál: Esport průvodce pro začátečníky i pokročilé je tady!

ABC speciál: Esport průvodce pro začátečníky i pokročilé je tady!

Ovládněte hry! Vybíráme herní gamepad

Ovládněte hry! Vybíráme herní gamepad

 

Články odjinud